Lejerbo logo

lejerbo.dk er nede i øjeblikket

Lejerbo har været udsat for indbrud og brandstiftelse på hovedkontoret, og derfor kan du opleve, at hjemmesiden er nede i perioder. Så må du prøve igen senere.

Hvis vi har længere udfald, kan du følge med på Lejerbos facebook-side.

OBS! Vær opmærksom på at vi holder lukket fra torsdag den 24.12 til og med torsdag den 1.1 15. Vi håber at tingene fungerer, når vi er tilbage den 2. januar 2015, og beklager selvfølgelig al besværet, vi udsætter jer for.

Nedenfor kan du se, hvordan du skal forholde dig i forhold til de mest almindelige henvendelser:

Svar på boligtilbud: fristen for at svare er suspenderet, men send os et brev eller en mail på kundeservice@lejerbo.dk så behandler vi det, når vi er klar igen.

Indflytning 1. Januar 2015: Du kan få udleveret nøglen af varmemesteren, hvis du kan fremvise kvittering på betalt indskud og første måneds husleje, også selv om du ikke har modtaget og underskrevet kontrakten endnu.

Indflytning 15. Januar eller senere: vi sender din kontrakt hurtigst muligt.

Opsigelse: send os et brev eller en mail til kundeservice@lejerbo.dk

Flytteopgørelse: normalt sender vi din flytteopgørelse 6-8 uger efter, at du er fraflyttet. Hvis denne frist nærmer sig for dig, betyder det, at din flytteopgørelse er blandt de første, vi ekspederer, når vi kan komme på systemerne igen. Hvis du ikke mener, at din flytteopgørelse stemmer, så send en mail til fraflyt@lejerbo.dk. Vi behandler din henvendelse, når vi er på systemerne igen.

Dokumentation for studieaktivitet: Tidsfristen er suspenderet. Send os en mail på kundeservice@lejerbo.dk eller kontakt os igen senere.


In English

Due to arson in our Valby Office our website may be temporarily down at the moment. You can find current information about the situation here or at Lejerbos facebook-page but only in Danish.

Please note that Lejerbo is closed during the Christmas Holidays from December 24th until January 1, 2015. We will be back at January 2, 2015.

We apologize for any inconvenience.