Hvad bruger du din fritid til?

8. juni 2015

Sådan svarede beboere i Birkerød, Brande og Herning


Lejlighedsvis, juni 2015
Lejlighedsvis juni 2015 Mikkel Tholstrup, 19 år, Bøgevænget, Brande

Jeg fisker næsten hver weekend. Jeg gør det, når vejret er til det, og jeg har tid til at komme af sted. Min far startede, og så fulgte jeg med, og i dag fisker vi sammen en gang imellem. Det er både ved kyster og i put & take-søer.

Lejlighedsvis juni 2015 Sevket Taspina, 60 år, Bistruplund, Birkerød

Jeg går ture i skoven og cykler også ture rundt i området. Derudover går jeg i træningscenter for at træne ryggen, og jeg går også til svømning med varme bade for at pleje min ryg.

Lejlighedsvis juni 2015 Thomas Kristensen, 29 år, Thrigesvej, Herning

Jeg spiller computerspil. Det er typisk simulatorspil som Farmer og Truck Simulator. Jeg spiller også hardball. Det er ligesom paintball, bare med hårde gummikugler. Det er der godt med action og adrenalin i.

Lejlighedsvis juni 2015 Jette Randeris, 48 år, Thrigesvej, Herning

Jeg cykler en del til hverdag, og for nylig har jeg så købt en mountainbike. Jeg cykler nede ved mosen, og der er også en bane lidt længere væk. Jeg gør det, fordi jeg selv kan tilrettelægge det, og det starter lige ude foran min dør.

Lejlighedsvis juni 2015 Majbritt Asmussen, 50 år, Thrigesvej, Herning

Jeg camperer i Toftum Bjerge. Min mand og jeg er fastliggere, og der tager vi op i weekenderne. Der er også åbent om vinteren, så der tager vi også derop en gang imellem. Når vi er der, slapper vi af og hygger os med de andre, vi kender. En gang imellem hiver vi kongespillet frem, så kommer de nye folk også til, så det har vi meget sjov med.

Lejlighedsvis juni 2015 Ninna Bach Jørgensen, 76 år, Bistruplund, Birkerød

Jeg går til gymnastik mandag. Tirsdag går jeg om formiddagen tur med ældresagen, og tirsdag eftermiddag er jeg frivillig på Klaverfabrikken, som er et kulturcenter her i Birkerød. Onsdag går jeg til roning i Birkerød Roklub, og det er både indenfor og udenfor, når vejret er til det. Hver anden torsdag går jeg til studiekreds, hvor vi blandt andet tager på museum, og fredag går jeg til teater, hvor vi lærer at optræde. Derudover skal der også være tid til familie og venner.

Lejlighedsvis juni 2015 Alexander Slejborg, 19 år, Bøgevænget, Brande

Jeg går til boksning og svømning. Det svinger lidt, hvor meget jeg får trænet, men cirka 2 timer om ugen. Så går jeg på HG, så der er også en masse lektier. Ellers er der ikke så meget andet at bruge tiden på, så jeg ser meget Netflix.

Lejlighedsvis juni 2015 Birthe Kramer, 56 år, Bøgevænget, Brande

Jeg er meget kreativ og laver håndarbejde, og så kan jeg godt lide at gå i haven. Jeg bruger også en del tid på at hækle Kay Bojesen aber. Det kan godt tage en uge til 14 dage at hækle sådan en, men lige nu er det haven, jeg bruger mest tid på.


Tekst: og foto: Jacob Nielsen