Overvågningen på Skallerupvej lovliggjort

18. december 2008

 

18. december 2008

Formand for Lejerbo Ålborg Kenneth Høfler har talt med politiet og fundet en løsning, så overvågningen på Skallerupvej fortsætter.


”Politiet har henstillet til os om at få justeret den overvågning, der er sat op i Lejerbos afdeling på Skallerupvej”, fortæller Kenneth Høfler. ”Tryghed for vores beboere er afgørende, men selvfølgelig skal vi holde os inden for lovens rammer.”

”Politiet har overfor mig tilkendegivet, at man ikke er på vej ud for at fjerne nogen kameraer på Skallerupvej. Vi tager på vores side skridt til at sikre os, at kameraerne hænger som de skal, og at filerne efterfølgende behandles forsvarligt. Afdelingsbestyrelsen og leverandøren er blevet informeret i dag”, siger formand Kenneth Høfler.

Dermed er der fundet en løsning på sagen om overvågning på Skallerupvej. Tilbage står de mange andre boligafdelinger, som også plages af indbrud og hærværk.

”Hvor er politikerne henne, når folk som vores beboere selv skal betale for deres egen sikkerhed og tryghed?” spørger Kenneth Høfler. Han appellerer desuden til, at lovgivningen på området hurtigst muligt bliver lempet og tydeliggjort.

I Lejerbo har en række boligafdelinger erfaringer med at anvende videoovervågning som en del af indsatsen for tryggere boligområder. Lejerbo administrer mere end 38.000 boliger i hele Danmark.


For yderligere oplysninger kontakt:
Formand for Lejerbo Ålborg, Kenneth Høfler, tlf.  9813 7835
Administrerende direktør i Lejerbo, Palle Adamsen, tlf. 3084 5282


Artiklens emner

Overvågning, Tryghed