Vellykket integration på udstilling

30. april 2009


Gennem de sidste to år har MentorNet Kolding i samarbejde med BRFkredit og Lejerbo kørt et mentorforløb, hvor 20 kvinder med anden etnisk baggrund end dansk fra Lejerbos afdeling Munkebo i Kolding har været tilknyttet en dansk kvinde.


30. april 2009


Elsebeth Gerner Nielsen, rektor på
Designskolen Kolding, har gennem
MentorNet Koldings projekt været
mentor for Salima Sayobi fra
Tunesien.

Mentorerne har løbende hjulpet deres mentees med at lære det danske arbejdsmarked at kende, og videregivet egne erfaringer om jobsøgning, arbejdsliv og hverdagen på en dansk arbejdsplads. 

Som en markering af projektets afslutning bliver nu lavet en udstilling, der fortæller, hvordan mentor-projektet har bidraget til integrationen af de 20 kvinder. For de deltagende mentees har projektet nemlig medført nye job, stærke netværk og venskaber på tværs af nationaliteter.

Udstillingen har åbningsfest torsdag d. 7. maj kl. 16 i Det Gamle Borgerhus, Helligkorsgade 18 i Kolding. Efter denne dag er udstillingen åben mandag og onsdag kl. 14-18, tirsdag og torsdag kl. 12-16 samt fredag og lørdag kl. 11-15. Søndage og St. Bededag er der lukket. Udstillingen er åben til 17. maj


Af Lise Larsen Sodborg