Billig efterårsferie for børnefamilier

4. september 2013

Lejerbo har søgt Arbejdsmarkedets Feriefond om midler, med det formål at kunne tilbyde børnefamilier hos Lejerbo, der ikke selv har råd, en uges ferie.

Ferieophold med Lejerbo

Arbejdsmarkedets Feriefond har bevilliget 1.895.000 kr. til formålet. Da vi ikke har brugt alle pengene til at lave sommerferietilbud kan vi nu tilbyde et efterårsferieophold! Vi har derfor bestilt plads i:

Søhøjlandet ved Silkeborg fra lørdag d. 12. oktober til lørdag d. 19. oktober

Helsingør Feriecenter fra lørdag d. 12 . oktober til lørdag d. 19. oktober

Hvis I er en familie med børn fra 0-17 år, der ikke har råd til at holde ferie, kan i derfor søge om plads på Lejerbos Fælles Familieferie.

Et ferieophold koster 500 kr. For det beløb får i et feriehus inkl. forbrug af el, varme og vand et af de to nævnte steder. I får endvidere transporten frem og tilbage betalt.

Hvis I ikke er i egen bil, men skal med offentlig transportmiddel, betaler vi også en linnedpakke til hver medlem i jeres familie. Yderligere vil der blive lavet lidt fælles aktivitet i feriebyerne i ugens løb.

Sådan søger du
For at komme i betragtning til et ferieophold skal I udfylde et ansøgningsskema med oplysning om jeres familie, hvilken lejerboafdeling I bor i og jeres økonomi. På skemaet skal I også skrive hvilket feriested i helst vi til. Hent ansøgningsskemaet her. (Kan du ikke åbne det, så hent skemaet som pdf her).

Når du har udfyldt skemaet skal det mailes til helle.hyltoft@net.lejerbo.dk eller sendes med posten til Beboerrådgivningen, Fælleshuset, Nylandsvej 185, 4600 Køge.

Hvis der er noget du/I er i tvivl om, er i meget velkomne til at ringe på 30 84 59 13 eller skrive på helle.hyltoft@net.lejerbo.dk

Sidste frist for ansøgning er fredag d. 27. september 2013.