Billig ferie for børnefamilier i Lejerbo

15. april 2013

Lejerbo har søgt Arbejdsmarkedets Feriefond om midler, med det formål at kunne tilbyde børnefamilier, der ikke selv har råd, en uges ferie. Arbejdsmarkedets Feriefond har bevilliget 1.895.000 kr. til formålet.

Det betyder, at rigtig mange familier i år kan tilbydes en uges ferie sammen med andre familier fra Lejerbo.

Vi har nu bestilt plads i:
Søndervig ved Ringkøbing 20/7 – 27/7 2013
Læs mere om Søndervig Feriecenter

Ho ved Blåvand nær Esbjerg i perioden 3/8 – 10/8 2013
Læs mere om Ho Feriecenter

Hvis I er en familie med børn fra 0-17 år der ikke har råd til at holde ferie kan i derfor søge om plads på Lejerbos Fælles Familieferie.

Et ferieophold koster 500 kr. For det beløb får i et feriehus inkl. forbrug af el, varme og vand et af de to nævnte steder. I får endvidere transporten frem og tilbage betalt. Hvis I ikke er i egen bil, men skal med offentlig transportmiddel, betaler vi også en linnedpakke til hver medlem i jeres familie.

Yderligere vil der blive lavet lidt fælles aktiviteter i feriebyerne i ugens løb.

For at komme i betragtning til et ferieophold skal I udfylde et ansøgningsskema med oplysning om jeres familie og jeres økonomi. På skemaet skal i også skrive hvilket feriested i helst vi til.

Hent skemaet her

Når du har udfyldt skemaet skal det sendes elektronisk til helle.hyltoft@net.lejerbo.dk eller pr. brev til Beboerrådgivningen, Fælleshuset, Nylandsvej 185, 4600 Køge.

Hvis der er noget du/I er i tvivl om, er i meget velkomne til at ringe til Helle Hyltoft, der er beboerrådgiver, på 30 84 59 13 eller skrive til Helle på helle.hyltoft@net.lejerbo.dk.

SIDSTE FRIST FOR ANSØGNING ER FREDAG DEN 10. MAJ 2013