Startskud på beboerproces i GrønBy Strand

13. april 2015

Brøndby Strand Parkerne står over for et større renoveringsprojekt – GrønBy Strand. De syv afdelingsbestyrelser i Brøndby Strand Parkerne og arkitekterne bag, Team DOMUS, inviterede den 28. marts beboere og naboer til at høre mere om renoveringen og kommentere projektet.

Mere end 500 beboere og naboer kom forbi det opstillede telt og deltog i arrangementet om renoveringen af Brøndby Strand Parkerne.

”Det er en vigtig dag for alle beboere i Brøndby Strand Parkerne. I dag lyder startskuddet til den beboerproces, som skal give Team DOMUS vores input, så de ved, hvad der er vigtigt for os, der skal bo her, også når renoveringen for længst er overstået. Derfor er jeg også glad for at se, at så mange har valgt at bruge noget af deres lørdag på at komme herned i teltet og give deres mening til kende og komme med deres spørgsmål”, fortalte Ramadan Nuredini, der er afdelingsformand i en af de syv boligafdelinger.

Borgmester Ib Terp opfordrede alle fremmødte til at komme på banen med deres input. Og den opfordring tog de mange fremmødte til sig. Ved tre opstillede cafeboder i teltet blev der diskuteret og spurgt ind til emner som parkeringspladser, facadevalg og isolering af altaner.

Arkitekt fra Team DOMUS, Frida Vang, glædede sig over de mange kommentarer, de havde fået og konstaterede, at det er en stor hjælp i det videre arbejde, at arkitekterne kender beboernes holdninger.

GrønBy Strand