Kom på billig efterårsferie med børnene!

31. august 2015

Lejerbo har søgt Arbejdsmarkedets Feriefond om midler, med det formål at kunne tilbyde børnefamilier, der ikke selv har råd, en uges ferie. Arbejdsmarkedets Feriefond har bevilliget 2,5 mio. kr. til formålet. De fleste penge er brugt i sommerferien, men der er en rest tilbage.

Derfor lukker vi nu op for ansøgninger om at komme med på Lejerbo’s efterårstilbud i Helsingør Ferieby d. 10/10-17/10 2015. Du kan læse mere om Helsingør Ferieby her. 
 
Hvis I er en familie med børn fra 0-17 år der ikke har råd til at holde ferie kan I derfor søge om plads på Lejerbos Fælles Familieferie. Kun familier der ikke har været på Lejerbo ferie i 2015 kan komme i betragtning til denne ferie.

Et ferieophold koster 500 kr. For det beløb får i et feriehus med forbrug af el, varme og vand betalt. I får også transporten frem og tilbage betalt. Hvis I ikke er i egen bil, men skal med bus og tog, betaler vi også en linnedpakke til hvert medlem i jeres familie.

Vi sørger for flere tilbud om fælles aktivitet i feriebyen i ugens løb ligesom feriebyen har tilbud om aktivitet til både små og store.

Ansøgning
For at komme i betragtning til et ferieophold skal I udfylde et ansøgningsskema (i Excel) med oplysning om jeres familie og jeres økonomi.

Skemaet kan du hente her.

Når du har udfyldt skemaet skal det sendes elektronisk til helle.hyltoft@net.lejerbo.dk HUSK at oplyse jeres egen mailadresse i skemaet.

Hvis der er noget du/I er i tvivl om, er i meget velkomne til at ringe til Helle i hverdagene mellem kl. 17.00 og 19.00 på 30 84 59 13 eller skrive på mailen ovenfor.

SIDSTE FRIST FOR ANSØGNING ER ONSDAG DEN 9. september 2015