Billig sommerferie for børnefamilier

30. marts 2016

Lejerbo har søgt Arbejdsmarkedets Feriefond om midler med det formål at kunne tilbyde børnefamilier, der ikke selv har råd, en uges ferie. Arbejdsmarkedets Feriefond har bevilliget 1,2 mio. kr. til formålet.

Det betyder, at rigtig mange familier igen i år kan tilbydes en uges ferie sammen med andre familier fra Lejerbo. Dog færre end de tidligere år.
Vi har nu bestilt plads i:

Ho Feriecenter 26/6 - 2/7 2016
Læs mere om Ho Feriecenter

Helsingør Ferieby 2/7 - 9/7 2016
Læs mere om Helsingør Ferieby
 
Hvem kan søge?
Hvis I er en familie med børn fra 0-19 år, der ikke har råd til at holde ferie, kan I søge om plads på Lejerbos Fælles Familieferie.

Pris
Et ferieophold koster 500 kr.

For det beløb får I:
1) et feriehus med forbrug af el, varme og vand betalt et af de 2 nævnte ferie.
2) I får transporten frem og tilbage betalt. Hvis I ikke er i egen bil, men skal med bus og tog, betaler vi også en linnedpakke til hver medlem i jeres familie.
3) I får tilbud om fælles aktiviteter i ugens løb

Hvordan søger vi?
For at komme i betragtning til et ferieophold skal I udfylde et ansøgningsskema med oplysning om jeres familie og jeres økonomi. På skemaet skal I også skrive hvilket feriested og hvilket tidspunkt I ønsker. 

Hent ansøgningsskema her

Når du har udfyldt skemaet, skal det sendes elektronisk til helle.hyltoft@net.lejerbo.dk HUSK at oplyse jeres egen mailadresse i skemaet.

Hvis der er noget, du/I er i tvivl om, kan feriekoordinator Helle Hyltoft kontaktes på telefon 30 84 59 13 på hverdage mellem kl. 18.00 og 20.00 eller på mail helle.hyltoft@net.lejerbo.dk.

Bemærk venligst, at telefonen kun besvares i det nævnte tidsrum - men læg gerne en besked, og så vender Helle tilbage.

SIDSTE FRIST FOR ANSØGNING ER FREDAG DEN 22. APRIL 2016