Videotips til beboere

Her finder du små videotips fra nogle af Lejerbos varmemestre, så du nemt kan klare små opgaver i hverdagen.

Du kan selvfølgelig altid kontakte ejendomskontoret, hvis du oplever problemer eller har spørgsmål om din bolig. Men mange mindre ting, kan du faktisk selv løse, når du bare ved, hvad du skal gøre.

Tip: Når du starter videoen kommer ikonet 'CC' eller et ikon med undertekster frem nederst til højre. Her kan du vælge undertekster til og fra.

Se her, hvordan du lettest renser din emhætte


Knirker en af dine døre, er det ofte meget let at stoppe den irriterende lyd. Besim viser her hvordan.


Har du et WC, der bliver ved med at stå og løbe? Så kan du se i videoen her, hvordan du fikser det.


Kniber det med varmen i radiatoren? Så se her, hvordan du lukker luft ud af radiatoren, og tjekker om termostatventilen har sat sig fast.


Når vandhanen eller bruseren sprutter til alle sider, og når gulve og vægge har fået hvide kalkrander, så er det hurtigt løst, hvis du ved, hvad du skal gøre.


Trænger dit køleskab til et eftersyn? Hvad gør du, når der er vand i bunden af køleskabet, hvad må du bruge til at gøre rent, og hvordan er det nu med temperaturene?


Hvad gør du, hvis strømmen går, hvad er forskellen på sikringer og hpfi-afbrydere, og ved du, hvordan du skifter en sikring?


I mange lejligheder findes der både udsugning og spjæld, hvor ny frisk luft kan komme ind. Se her, hvordan du tjekker om udsugningen virker og sørger for at spjældet står åben, så der altid er frisk luft i lejligheden.


Et stoppet afløb i brusenichen eller håndvasken kan fikses på flere måder.