Introduktion til bestyrelsesarbejdet- Mini

Målgruppe
Kurset er primært henvendt til nyvalgte beboerdemokrater, der har brug for at kende de væsentligste regler og arbejdsgange i bestyrelsesarbejdet. ’Gamle’ beboerdemokrater er bestemt også velkomne. Det kan være udmærket at få repeteret og opdateret sin basisviden. Eller måske tage kurset sammen med nye bestyrelsesmedlemmer for på den vis at sikre et godt fælles udgangspunkt for det fremtidige bestyrelsesarbejde.

Indhold

  • Hvad vil det sige at bo alment?
  • Hvad er forholdet mellem afdeling, organisation og administration
  • Afdelingsbestyrelsens kompetence og råderum
  • Redskaber, værktøjer og hjælpere i bestyrelsesarbejdet

Mad og drikke
Der serveres velkomstkaffe, -the og kage kl. 16.30 - 17.00 og middag ca. kl. 18.30.

Undervisere
Ditte Bjarnild, Anna Sellebjerg Møller eller Susanne Frelsvig fra kursusafdelingen samt så vidt muligt en repræsentant fra det lokale Lejerbo-kontor.

Pris
Deltagergebyret er ca. 1.350 kr., som dækkes af din afdelings konto 119. Vær opmærksom på, at nogle organisationer giver tilskud til nye afdelingsbestyrelsesmedlemmers deltagelse på introduktionskursus. Forhør dig evt. på dit regionskontor og læs mere på siden "Praktisk information".

Kursussteder

Holbæk
Fælleshuset ligger i Lejerbos afdeling Havevang 166-0/Agervang 123-0 i Holbæk . Der er mulighed for gratis parkering i afdelingen. Der er nem adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Valby
Hovedkontoret ligger på Gammel Køge Landevej 26 i Valby. Der er 800 meter til Valby Station og 900 meter til Ny Ellebjerg Station og bus-stop tæt ved hovedkontoret. Det er også muligt at parkere i området. Der er nem adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Næstved
Hotel Kirstine ligger centralt i Næstved. Der er mulighed for parkering i forbindelse med hotellet. Der vil være max. 4 trin op til mødelokalet.

Kolding
Restaurant Grønningen ligger centralt i byen og er nem at nå med offentlig transport. Der er mulighed for parkering ved restauranten.

Aalborg
Restaurant Orkideen har egen parkeringsplads og ligger 5 km fra Aalborg Banegård og Rutebilstation. Der er nem adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Holstebro
Regionskontoret i Holstebro ligger på Thorsvej 96. Bygningen er i ét plan. Der er mulighed for parkering. Der er nem adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere.

 

Varighed
FYRAFTENSKURSUS

Tid og sted
Kurset er et fyraftenskursus, der afvikles fra kl. 17.00 til kl. 20.30.
Kurset afholdes seks gange i løbet af 2018. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i det kursus, der afholdes i din region, er
du velkommen til at melde dig til et kursus i en anden region.

Forår:

Valby – kursus nr. 5
Onsdag den 21. marts 2018 på Lejerbos hovedkontor i Valby.

Holstebro – kursus nr. 6
Tirsdag den 10. april 2018 på Regionskontoret på Thorsvej i Holstebro.

Næstved – kursus nr. 9
Tirsdag den 17. april 2018 på Hotel Kirstine i Næstved

Efterår:

Aalborg – kursus nr. 15
Tirsdag den 9. oktober 2018 på Restaurant Orkideen i Aalborg

Kolding – kursus nr. 16
Onsdag den 10. oktober 2018 på Restaurant Grønningen i Kolding

Holbæk – kursus nr. 17
Onsdag den 31. oktober 2018 i Fælleshuset i Lejerbos afdeling Havevang/Agervang i Holbæk