Spændende foredrag i Frøgården, Haslev

17. november 2011

Sammen med den lokale sundhedspleje arrangerer Frøgården i Haslev en række foredrag hen over vinteren.


17. november 2011


Hen over vintersæsonen 2011/12 er der fire interessante, inspirerende og lærerige foredrag i Lejerbos afdeling Frøgården i Haslev.

Første foredrag fandt sted tirsdag d. 15. november, og var med forfatter og ernæringsekspert Frede Bräuner. Den næste i rækken er Lola Jensen, der er kendt fra tv som familievejleder. Hun taler over emnet 'Hvem bestemmer hjemme hos jer'. Søren Østergaard, som forsker i unge og Per Lissau, der er sexolog i Faxe Kommune, står for de to sidste foredrag.

"Vi har i længere tid haft et udmærket samarbejde med Sundhedsplejen i Faxe Kommune som en del af en helhedsplan herude. En plan som skal sætte fokus på forældredialog. Og i den forbindelse kom vi på at lave en foredragsrække med nogle spændende mennesker, der alle har en masse viden om rollen som forælder," fortæller Frøgårdens beboerrådgiver Berit Pallesen til Sjællandske Tidende.

Næste foredrag er 31. januar med Lola Jensen. De to sidste ligger 21. februar og 20 marts med hhv. Per Lissau og Søren Østergaard.

Alle foredragene foregår i Frøgårdens Cafe i Haslev fra kl. 18.30 og der er gratis adgang, men påkrævet tilmelding til Berit Pallesen på telefon 30 84 57 67.


Tekst: Lise Larsen Sodborg


Få RSS-nyheder

Find din lokale hjemmeside