Velkommen til Lejerbos nye hjemmesider

8. december 2011

Du har sikkert bemærket, at www.lejerbo.dk har skiftet udseende. Og det er ikke det eneste, der er sket med sitet. Siden er nemlig slået sammen med den tidligere www.lejerbo.org. Derfor kan du nu finde informationer, nyheder og værktøjer til både boligsøgende, beboere og bestyrelser på www.lejerbo.dk.

Sammenlægningen betyder også, at det nu er muligt at finde frem til alle afdelinger og organisationers lokale hjemmesider via www.lejerbo.dk.

Hvis du ikke allerede har en profil på www.lejerbo.dk, vil vi opfordre dig til at oprette en. For hvad enten du som boligsøgende er skrevet op til en bolig hos Lejerbo, er beboer eller medlem af en afdelings- eller organisationsbestyrelse, giver siden dig mange nye muligheder. Med en profil og et login vil du altid kunne se dine personlige oplysninger. Det kan være dine opskrivninger, hvis du er boligsøgende. Som beboer kan du se oplysninger om dit lejemål og din afdeling. Og som beboerdemokrat får du direkte adgang til sider og informationer om de afdelinger og organisationer, du er bestyrelsesmedlem i. Desuden vil der altid være nyheder og relevante oplysninger til de forskellige målgrupper.

Læs mere om, hvordan du får en profil her.

Er du bare interesseret i at kigge lidt på Lejerbo, er du velkommen til at klikke dig rundt i de forskellige brugeruniverser, hvor du kan læse om alt fra den enkelte boligafdeling til regler for udlejning og vores magasin Lejlighedsvis.

God tur!

Få RSS-nyheder

Find din lokale hjemmeside