Bestyrelseskonferencen 2016

25. maj 2016

Årets bestyrelseskonference havde ”Samfundsansvar” som tema, og mere end 200 deltagere valgte at bruge fredag formiddag på at blive klogere på det område.

Fortæl den gode historie
Udviklingskonsulenterne Marie Karkov og Rikke Lønne fra BL indledte med at fortælle om, hvordan og hvorfor det giver mening for almene boligorganisationer at arbejde med Alment Samfundsansvar.

De gav desuden deltagerne mulighed for at begynde at tænke over, hvordan man kan arbejde med området i deres egen organisation.

Konsulenternes budskab var, at vi laver så mange gode ting på det område, så udfordringen måske først og fremmest er at huske at fortælle omverdenen om det.

Gør en forskel
Herefter fortalte folketingsmedlem, beboer i Hjortshøj og bestyrelsesmedlem i Lejerbo Aarhus Søren Egge Rasmussen om, hvordan de helt konkret har arbejdet med samfundsansvar i Andelssamfundet Hjortshøj og om, hvordan han ser, at vi kan gøre en forskel som boligorganisationer.

Endelig fik bestyrelseskonferencen besøg af Susanne Larsen, tidligere administrerende direktør i SAS, formand for Frivilligrådet, præsident i Røde Kors, bestyrelsesmedlem i DAB og mange andre steder. Susanne fortalte inspirerende om sin baggrund, og om hvorfor hun ser det som en pligt at tage samfundsansvar. Også i de almene boligområder.

kommunikation@lejerbo.dk

 

Få RSS-nyheder

Find din lokale hjemmeside