Hovedbestyrelsen kiggede på boliger

5. september 2017

Den 30. og 31. august var Lejerbos hovedbestyrelse på sin årlige besigtigelsestur. Denne gang gik turen til Randers og Aarhus.

I Randers’ gamle Tøjhushavekvartet har Lejerbo en række flotte boligafdelinger, flere af dem med bæredygtige profiler. Hovedbestyrelsen fik en rundtur i kvarteret af Eva, der er ejendomsfunktionær i området.

Tøjhushavekvartet  i Randers

Tøjhushavekvartet  i Randers

Herefter gik turen til Jyllandsgade i Randers, hvor afdeling 13 fremstod helt nyrenoveret. Hovedbestyrelsen fik fortalt om renoveringen, der blandt andet har givet afdelingen altaner, elevatorer i flere opgange og en ny legeplads.

Jyllandsgade i Randers

I Aarhus lagde bestyrelsen ud med at besøge et ungdomsboligbyggeri på Aarhus havn. Byggeriet tilhører boligforeningen Ringgården, der gav arkitekturen et par ord med på vejen.

Boligforeningen Ringgårdens nye ungdomsboliger i Aarhus.


Lejerbo-afdelingen Store Ravnsbjerg fik også besøg af hovedbestyrelsen. Denne afdeling er også nyrenoveret med blandt andet ny klimaskærm solceller på taget. Og så er en del af beboerne i gang med at få nye køkkener.

Lejerbo-afdelingen Store Ravnsbjerg.

Sidste stop på årets besigtigelsestur var andelssamfundet Hjortshøj, hvor Lejerbo også har en afdeling. Her fik hovedbestyrelsen blandt andet fremvist en muldkælder, et meget flot fælleshus og de skønne grønne områder i afdelingen.

Besøg i andelssamfundet Hjortshøj.

Få RSS-nyheder

Find din lokale hjemmeside