For webredaktører

Er du webredaktør i din afdeling eller organisation, kan du her finde nyt om hjemmesidesystemet, tips og tricks, manualer osv.

Har du problemer med at logge på som webredaktør eller har du andre problemer med at logge ind på www.lejerbo.dk, så send en mail til login@lejerbo.dk, så finder vi ud af det.

Har du spørgsmål om hjemmesiderne, så skriv en mail til kommunikation@lejerbo.dk

Alle bestyrelsesmedlemmer har adgang til at redigere egne hjemmesider. Du skal bare have et login, og så skal I aftale i bestyrelsen, hvem der skal redigere hjemmesiden.

Illustration af webredaktører i LejerboStatus oktober 2015 :

  • Sitecore har udsendt en meddelelse om, at der er problemer med at vise popup-vinduer i Google Chrome browser (version 37). Opdater Crome eller brug Internet Explorer eller Mozilla Firefox indtil vi får opdateret.

  • Problemer med login og visning af værktøjsbjælken i Internet Explorer 9, 10 og 11 eller med Windows 8. Følg vejledningen for at kunne logge på, hvis du bruger IE 9,10 eller 11 eller Windows 8 

  • Det er muligt at begrænse visningen af nyheder på forsiden til fx de 5 nyeste. Sig til, hvis I vil have sat begrænsning på, så gør vi det for jer.

  • Den eksisterende nyhedsbrev/ send nyhedsmail-funktion fungerer ikke optimalt. Den er lidt primitiv og kan ikke håndtere flere links og eksterne links. .

  • Nogle vil opleve at kortene på hjemmesiderne ikke åbner rigtigt, når man er logget ind som redaktør. Dette skyldes desværre en fejl i systemet. Hvis I vil se kortene, som de ser ud for andre besøgende på jeres sider, skal I logge ud. Beklager, men vi kan desværre nok ikke gøre så meget andet end at vente på en opdatering.

  • Hvis du oplever problemer med at uploade billeder eller filer til hjemmesiden, skal du måske opgradere din computer med fx nyeste version af Microsoft Silverlight. Den seneste version kan hentes her:
    http://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx 
    Genstart computeren efter installation af filen.

Webydelser

Find din lokale hjemmeside

Kontakt os