Grejsdal Åpark

Adresse

Ved Hammerværket 10, 12, 18, 7100 Vejle

Boligtyper

Familiebolig: Etagebyggeri

Energimærke

A1

Beskrivelse

NYBYGGERI - Fantastiske lejligheder klar til indflytning 1. november 2017.

I Vejle bygger Lejerbo sammen med privat bygherre 40 lækre, energirigtige lejligheder, fordelt i 2 bygninger.

Lejerbo indretter 28 lejligheder, og derudover indrettes der 12 private lejligheder.

Der er flotte omgivelser omkring bygningerne, som ligger ned til Grejs Å og direkte til skov og eng.

Lejerbos 28 boliger indrettes som 2 og 3-værelses boliger med stort køkken og stue samt værelse/værelser og flot badeværelse.

Boligerne ligger i Vejles nordlige del i det naturskønne ”Grejsdalen” tæt på skole og offentlig transport. Samtidig er der ikke langt til Vejle centrum med indkøbsmuligheder osv.

Alle boligerne har private altaner.

Der bliver rigtig gode parkeringsforhold, og der er depotrum til alle boliger.

Kontakt Regionskontoret i Kolding på tlf. 38 12 14 35 eller på kolding@lejerbo.dk for mere information om boligerne og ventelisten.

Klausuler

ANTENNE: Ewii leverer fiberbredbånd, men der er frit valg til at vælge anden udbyder. Ser evt. mere på www.ewii.com eller ring på tlf. 70 55 55 55. FORBRUGSREGNSKAB: Første forbrugsregnskab vil være for perioden 1/11 2017 til 31/5 2018 og dermed omfatte 7 måneder. Efterfølgende forbrugsregnskab vil være for 1/6 - 31/5 og på normalvis omfatte 12 måneder. FREMTIDSPLANER: Det er planen at der på længere sigt skal bygges 3 huse mere på grunden, der er endnu ikke planer for hvornår dette vil ske.
Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller hund. Krybdyr som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastif, Bullterrie, Dogo, Agentino, Doge de Bordeaux, American Bull Terrie, Pitt Bull Terrie og Tosa Inu, samt krydsninger hvor blot en af disse racer fremgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Da dette er nybyggeri, tages der forbehold for indflytningsdatoen.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 2 79,7 6.795 32.900 0 mdr.
3 vær. 26 84,2-103,8 5.705-8.610 34.700-42.800 0 mdr.

Detail prop 1

Ledige netop nu: