Blommestien/Solstien

Adresse

Blommestien 1 - 8, 3770 Allinge
Solstien 2 - 26, 3760 Gudhjem

Boligtyper

Familiebolig: Rækkehus

Energimærke

E

Beskrivelse

Blommestien i Tejn:
Rækkehuse i 1-2 plan, der samlet indeholder 8 boliger. Ejendommen er beliggende i kuperet terræn med udkig til Østersøen i udkanten af Tejn.
Skole ligger 4 km. væk og daginstitution ligger 500 meter væk. Ejendommen er desuden placeret i gåafstand til Tejn Kirke og havn.

Der er komfur og køleskab i boligerne.
Der er ligeledes elopvarmning og mulighed for tilslutning af vaskemaskine

Solstien i Gudhjem:
Rækkehuse i ét plan, bestående af 8 familieboliger, med beliggenhed direkte ud til åbne marker og som nabo til dagcenter. Husene ligger i udkanten af Gudhjem i gåafstand til centrum - med indkøbsmuligheder, caféer og røgeri - og til strand og skov.
Ledige boliger anvises dels af Lejerbo, dels af Bornholms Regionskommune.

Der er komfur og køleskab i boligerne.
Der er ligeledes elopvarmning og mulighed for tilslutning af vaskemaskine

Klausuler

Eventuelle bygninger på grunden, herunder skure, udestue, overdækket terrasse m.v. kan ikke forventes at være til stede ved overtagelsen af boligen. Det bliver vurderet i hver enkelt udlejning, hvorvidt bygningerne fortsat skal blive stående eller nedrives inden ny lejers indflytning.
Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 16 64-66,64 5.614-5.847 12.297-12.695 0 mdr. - 2 år
3 vær. 4 81 6.910 15.563 2 år - 4 år