Sejerø

Adresse

Sejerbyvej 42 B-H, 4592 Sejerø

Boligtyper

Familiebolig: Rækkehus

Energimærke

F

Beskrivelse

Afdelingen består af rækkehuse i 1 plan beliggende centralt og i hyggelige omgivelser på Sejerø. Ligger tæt på Dagli' Brugsen og Sejerø havn.
Bygningerne er opført i 1991 og der er i alt 7 lejligheder med hver sin lille have. Til hvert lejemål hører udhus, og lejlighederne er udstyret med komfur. Lejlighederne er egnet til både yngre og ældre og er handicapvenlige.
Der er elvarme, som betales direkte til Seas-NVE. Der arbejdes på, at opføre en anden varmekilde.
Det tager 1 time med færgen fra Havnsø, at komme til Sejerø.
Hvis man er fastboende på Sejerø, kan man rejse gratis med færgen, og man får rabat hvis man skal have bil med.
Sejerø er en meget kuperet ø med en meget smuk og spændende natur, der indbyder til dejlige vandreture fyldt med flotte udsigter. Øen er 12,4 km2 og med ca. 350 fastboende. Sejerø har en skole med elever til og med 7. klasse.
For yderligere information omkring øen - se www.sejero.dk

Klausuler

Det er tilladt at holde almindelige husdyr (kæledyr). Særlige vilkår for andre husdyrhold fremgår af afdelingens husorden.
Boligen er egnet for handicappede.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 5 66 5.175 14.256 0 mdr. - 1 år
3 vær. 2 77 5.938 16.632 0 mdr. - 1 år