Snedsted

Adresse

Hovedgaden 42 A-B, Snested, 7752 Snedsted

Boligtyper

Familiebolig: Etagebyggeri

Energimærke

Beskrivelse

Afdelingen ligger centralt i Snedsted med udsigt ud til hovedgaden.

Boligerne er opført i 2000 og er i 2 etager. Der er elevator i afdelingen, der gør at afdelingen er handicapvenlig.

I boligerne er der komfur, emhætte, ovn og faste garderobeskabe. Der er forberedt til installation af vaskemaskine.
Til hver bolig hører et pulterrum, som er placeret i gården, hvor der også er fællesarealer og cykelskur. Der er fællesantenne.

El afregnes direkte til leverandøren. A´conto vand og varme betales sammen med huslejen.
Det er ikke tilladt at holde husdyr i bebyggelsen. Nuværende beboere må dog gerne beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, menmå ikke anskaffe sig nye. Kommende beboere må ikke medbringe husdyr.

Klausuler

Husdyrhold er ikke tilladt. Nuværende beboere må dog beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig flere. K ommende beboere må ikke medbringe husdyr.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 5 67,5-78,2 5.214-5.933 13.400-15.500 3 mdr. - 2 år
3 vær. 7 79,9-95,9 6.045-7.059 15.800-19.000 3 mdr. - 2 år