Ny Kirkevej

Adresse

Ny Kirkevej 2, 9520 Skørping

Boligtyper

Familiebolig: Etagebyggeri

Energimærke

C

Beskrivelse

Boliger i hjertet af Skørping by.

Afdelingen ligger i centrum af Skørping med 300 m. til indkøbscenter og aktivitetscentret Teglgårdsminde og 800 m. til tog- og rutebil. Der er gode togforbindelser til Aalborg og Århus.
Afdelingen ligger kun få minutters gang fra skoven. Få kilometer væk ligger de skønne Rebild Bakker, der er et yndet mål for naturelskere.

Afdelingen er ombygget i 2000 og er i 3 etager med elevator i ejendommen.
I boligerne er der komfur, emhætte og faste skabe samt parkeringsplads og pulterrum.
Enkelte boliger har altan.

I afdelingen er der fælles betalingsvaskeri og porttelefon.
Der betales a´conto varme og vand til udlejer. El afregnes direkte til HEF. Der er fællesantenne.

Klausuler

Lejemålet ligger i en ejendom, der er sat til salg. Et salg af den bolig du vil komme til at bo i, vil ikke få den store betydning for dit lejeforhold, da en køber skal respektere dine rettigheder, og du vil fortsat have krav på at bo i boligen, jvf. Almenlejelovens § 8 stk. 1. Organisationen har dog valgt at tilbyde de lejere, der har et ønske om fortsat at bo i en almen bebyggelse, hjælp med at finde en anden almen bolig i forbindelse med salget, hvis du skulle have ønske om det.
Afdelingen er tilmeldt Stofa. Lejerbo meddeler besked om ind- og udflytning.
Det er tilladt at holde en hund eller en kat. Husdyrtilladelse skal hentes hos varmemesteren.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
1 vær. 6 53,9-67,7 4.658-5.729 12.500-15.700 3 mdr. - 6 mdr.
2 vær. 8 64,8-93,6 5.508-7.609 15.000-21.600 0 mdr. - 6 mdr.