Nr. Vorupør

Adresse

Lervej 5, 7700 Thisted

Boligtyper

Ældrebolig: Tæt / Lav Bebyggelse

Energimærke

Beskrivelse

1 plans rækkehuse forbundet med stort lyst glasatrium i Nr. Vorupør.

Boligerne er ældre- og handicapvenlige 1 plans rækkehuse med terrasser opført i 2001. Alle boliger har glaskarnap i stuen, komfur,emhætte, vaskemaskine og direkte adgang til ca. 115 m2 stort overdækket fællesareal. Ældreboligerne er bygget som et bofællesskab og i materialevalg afstemt byggestilen i kystbyen. Facaden fremstår med hvide vandskurede vægge og taget er udført som paptag med listedækning

Til boligerne hører også udhus og parkeringsplads.

Der betales a´conto vandafledning til Lejerbo. Afdelingen er tilsluttet fællesantenne.

Afdelingen ligger i en meget barsk natur med flot udsigt over Vesterhavet og det meget kuperede klitlandskab.

Nr. Vorupør er en lille fiskerby. Der er ca. 800 fasboende i Vorupør. Der er ca. 22 km. til Thisted og 26 til Hanstholm. Afdelingenligger tæt på købmand og bus.

Der må ikke holdes husdyr i boligen.

Thisted kommune har udlejningen af denne afdeling - tlf. 96 17 17 17. Dog kan man nu henvende sig som almindelig borger hos Lejerbo på 70 12 13 10 og leje en af boligerne, der står ledig på nettet.


Ventetid
Thisted kommune har udlejningen af denne afdeling - tlf. 96 17 17 17. Dog kan man nu henvende sig som almindelig borger hos Lejerbo på 70 12 13 10 og leje en af boligerne, der står ledig på nettet.

Klausuler

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Ældrebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 6 73,25 5.568 17.900 Ikke oplyst