Flintebakken

Adresse

Flintebakken 2 - 148, 8700 Horsens

Boligtyper

Familiebolig: Etagebyggeri

Energimærke

C

Beskrivelse

Flintebakken ligger tæt på det skønne Nørrestrand og fuglereservat, og samtidig ligger boligerne både godt for børnefamilier og ældre.

De ældre kan følge stien over til ældrecentret og få sin middagsmad/aftensmad samt eventuelt deltage i de mange aktiviteter lige fra sport til bankospil. For de lidt mere mobile lejere er Horsens Forum kun ganske få hundrede meter fra boligerne.

Børnehave, skole og indkøb ligger i nærheden, og bussen holder lige uden for ejendommene. Bymidten ligger ca. 15 minutters gang fra Flintebakken.

Lejlighederne er bygget i tre etager, og stuelejligheder har en dejlig lille have, mens lejlighederne på første og anden sal har altan.

I afdelingen må du naturligvis meget gerne medbringe dit husdyr.

Der er et godt beboerhus med 2 sale, hvor der kan være 80 personer i den store sal og 50 personer i den lille sal. Der er 2 komplette køkkener med al service.

Der er 3 vaskerier i afdelingen.

Afdelingen er opført i 1978 og består af 316 lejligheder fordelt på 2 og 3 værelser i 3 etager. I alle boliger er der køleskab og komfur.

Ventetid
Ventetiden er angivet på 1. + 2. sals lejligheder. Der er noget længere ventetid på stuelejligheder!

Klausuler

ANTENNE: Afdelingen har en foreningsaftale med Waoo/Fibia, som kan levere antenne-/internetsignal. Grundbeløb opkræves via huslejen og kan ikke fravælges. Der er IKKE signal ved indflytning, kontakt Fibia for at bestille signal på www.fibia.dk eller på tlf. 70 29 24 44.
Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækket terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 20 stk.), små gnavere i bur, dog ikke kaniner, s amt 1 kat eller 1 hund. Krybdyr som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr der af offentligheden kan opfattes som farlige skadedyr eller giftlige, som f.eks rotter. Det e r tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmaskif, Bullterrie, Dogo, Agent ino. Doge de Bordeaux. American Bull Terrie, Pitt bull Terrie og Toca Inu, samt krydsninger hvor blot en af disse racer indgår. Skri ftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivels er ved f.eks. deres opførsel. Lugt eller støj - herunder gøende hunde.
Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 176 61,6-66,8 4.078-4.994 13.675-14.830 1 år - 4 år
3 vær. 140 78,5-85,7 5.243-5.982 17.427-19.025 1 år - 4 år

Detail prop 1

Ledige netop nu: