Højtoftevej

Adresse

Havrevej 1 - 37, 7700 Thisted
Højtoftevej 39 - 147, 7700 Thisted

Boligtyper

Familiebolig: Tæt / Lav Bebyggelse, Etagebyggeri

Energimærke

Beskrivelse

Havrevej/Højtoftevej er placeret tæt på uddannelsesinstitutioner med boliger i mange forskellige størrelser og fornuftige priser.

Afdelingen ligger i Thisted ca. 1 km. fra centrum og ligger centralt i forhold til off. transportmidler, skole, hal, sygehus og indkøbsmuligheder. Tæt ved fjord og skov. Ca. 20 km. til Vesterhavet.


Afdelingen består af lejligheder (kun Havrevej) og rækkehuse (kun Højtoftevej).

Der er et vaskeri, stort beboerhus og 25 garager i afdelingen.

Afdelingen er opført i 1973 og består af 2- og 3-vær. lejligheder og 4-vær. rækkehuse.

I boligerne er der køle-/fryseskab, komfur, emhætte og faste klædeskabe. I nogle af boligerne er der indsat nyt køkken. Til hver bolig hører terrasse, have eller stor altan.
A´conto varme og vand betales sammen med huslejen.

Stofa fællesantenne betales direkte til leverandøren.

Det er tilladt at holde 1 hund i afdelingen, ikke katte.

Afdelingen er en meget social afdeling. Der er aktiviteter i gildesalen omkring højtider, f.eks. fastelavn, foredrag, sommerfest eller bare fest, børnediskotek bl.a. her til Halloween.


Ventetid
Det er tilladt at holde en hund i bebyggelsen.

Klausuler

Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Afdelingen er tilmeldt Stofa. Lejerbo meddeler besked om ind- og udflytning. Man er dog ikke forpligtiget til at være medlem af Stofa. Man skal dog selv henvende sig til Stofa for at melde sig ud. I de første 30 dage fra den kontraktmæssige indflytningsdato er det gratis at framelde sig eller skifte pakke
Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.
Det er kun tilladt at holde 1 hund.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 30 55 3.373-3.765 6.230 0 mdr. - 1 år
3 vær. 72 77-97 4.496-6.054 8.720-11.080 0 mdr. - 6 mdr.
4 vær. 55 115 6.714-7.116 13.150 0 mdr. - 1 år