Korshusene

Adresse

Munkevænget 1 - 39, 6000 Kolding

Boligtyper

Familiebolig: Tæt / Lav Bebyggelse

Energimærke

C

Beskrivelse

Munkevænget er hyggelige rækkehuse med egen gårdhave, hvor man kan grille og nyde solen om sommeren.

Afdelingen er beliggende i dejligt frit område nær skole og idrætshal på kanten af Alpedalen.

Er man nået op i alderen, er der mulighed for at gøre brug af Olivenhaven, som er et topmoderne dagcenter lige i nærheden. Her er rig mulighed for at hygge sig med jævnaldrende, deltage i aktiviteterne og få et måltid mad.

Lige i nærheden ligger der indkøbscenter, frisør m.v. og der er ikke langt til busstoppestedet.

Lille hyggeligt fælleshus med plads til ca. 40 personer. Endvidere er der en lækker gæstelejlighed med tekøkken, to værelser og et fællesrum.

Bebyggelsen er opført i 1974 og ombygget i 1985.

Boligerne er alle udstyret med komfur, emhætte og køle/fryseskab.

Der er gode parkeringsmuligheder i afdelingen.

Klausuler

ANTENNE: AFIK leverer antennesignal. Ved indflytning modtager man det signal som tidligere lejer har haft. Man kan kontakte AFIK og få oplyst hvilken pakke der er. Antennesignalet er en del af lejemålet. Man kan ikke melde sig ud af AFIK, hvorfor man er derfor forpligtet til at betale for drift, vedligehold og administration, hvis signalet er lukket. Pakkeskift og passiv medlemskab er muligt mod gebyr, dog gratis indtil 14 dage efter indflytning. Informationsskrivelse udleveres af Servicecenteret. Se evt. mere på www.afik.dk.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Efter ansøgning kan der gives tilladelse til: 1 hund eller 1 kat eller max 2 kaniner eller max 2 hamster. Et par fugle kan der også gives tilladelse til, evt. sammen med de andre nævnte dyr. Krybdyr, tamrotter, slanger eller lignende, kan der IKKE gives tilladelse til. Tilladelse til kæledyr (husdyr) rekvireres hos varmemesteren. Tilladelsen gælder kun det til tidspunktet hørende kæledyr, og anskaffer man sig et nyt kæledyr, skal en ny tilladelse indhentes. Betingelser mv. fremgår af husdyrtilladelsen.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækket terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 17 58,08-61 4.390-4.740 11.616-12.200 3 år - 7 år
3 vær. 17 66,12-70,2 4.788-5.138 13.224-14.040 3 år - 7 år
4 vær. 2 124,2 7.627-7.977 24.840 3 år - 7 år

Detail prop 1

Ledige netop nu: