Galgebjergvej

Adresse

Galgebjergvej 12-42 A-D, 6000 Kolding
Palmevænget 2 - 20, 7 - 13, 6000 Kolding

Boligtyper

Familiebolig: Rækkehus
Ældrebolig: Rækkehus

Energimærke

C-D

Beskrivelse

Attraktive, ældreegnede rækkehuse byder på hygge med egen have eller terrasse og redskabsskur.

Boligerne er beliggende i nærheden af indkøbscenter, frisør m.v. og der er ikke langt til busstoppestedet.

Er man nået op i alderen, er der mulighed for at gøre brug af Olivenhaven, som er et topmoderne dagcenter lige i nærheden. Her er rig mulighed for at hygge sig med jævnaldrende, deltage i aktiviteterne og få et måltid mad.


Afdelingen er opført i perioden 1980-82, og indeholder 56 stk. 2 og 3 værelses rækkehuse.

Boligerne er alle udstyret med komfur, emhætte og køleskab.

Der er godt med parkeringspladser i afdelingen.

Ventetid
Ventetiden er for ansøgere på oprykningsventelisten.

Klausuler

ANTENNE - GALGEBJERGVEJ: AFIK leverer antennesignal. Ved indflytning modtager man det signal som tidligere lejer har haft. Man kan kontakte AFIK og få oplyst hvilken pakke der er. Antennesignalet er en del af lejemålet. Man kan ikke melde sig ud af AFIK, hvorfor man er derfor forpligtet til at betale for drift, vedligehold og administration, hvis signalet er lukket. Pakkeskift og passiv medlemskab er muligt mod gebyr, dog gratis indtil 14 dage efter indflytning. Informationsskrivelse udleveres af Servicecenteret. Se evt. mere på www.afik.dk. ANTENNE - PALMEVÆNGET: YouSee leverer signal. Lejer tilmelder sig selv signal hos YouSee på tlf. 70 70 40 40.
Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), små gnavere i bur, dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller 1 hund. Krybdyr som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have akvarium på op til 300 liter. Hunden må ikke være højere end max 35 cm over skulderen i udvokset stand. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrie, Dogo, Agentino, Doge de Bordeaux, American Bull Terrie, Pitt Bull Terrie og Tosa Inu, samt krydsninger hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos lokalinspektøren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gørende hunde.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækket terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 34 65,58-65,76 5.253-5.267 13.116-13.152 2 år - 5 år
3 vær. 22 83,42-85,13 6.532-6.667 16.684-17.026 2 år - 5 år

Ældrebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 14 67 5.821 13.400 Ikke oplyst

Detail prop 1

Ledige netop nu: