Houmannshus

Adresse

Houmannsgade 46 A-P, 8700 Horsens
Nygade 35 - 39, 8700 Horsens

Boligtyper

Familiebolig: Etagebyggeri
Ungdomsbolig: Etagebyggeri
Ældrebolig: Etagebyggeri

Energimærke

C

Beskrivelse

Houmannshus er en blandet afdeling med både velindrettede, ældrevenlige familieboliger og ungdomsboliger.

Afdelingen ligger centralt i Horsens i fem minutters gåafstand fra strøget, tæt på indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner.
Der er elevator til de fleste lejligheder i ejendommen, og du må gerne medbringe dit husdyr.
De flotte anlagte grønne arealer kan nydes og der er en god legeplads til de små. Der er fine parkeringsforhold på området.
Der er altaner i næsten alle toværelses lejligheder. Lejlighederne er opført i 1990. Der er 84 familieboliger og 10 ungdomsboliger.
I lejlighederne er der køleskab og komfur, og enkelte boliger har to kogeplader og en bordovn. Der er særskilt køkken med kogeplader i ungdomsboligerne.
Der er kælderrum til alle boliger. Parkeringspladser er i gården.
Afdelingen har eget vaskeri.
Det er et hyggeligt fælleshus med plads til 45 personer midt i lejlighedskomplekset.


Gl. Jernbanegade
Disse hyggelige seniorboliger ligger tæt ved Horsens centrum og er rammen om et godt naboskab. Afdelingen er opført i 1996 og består af 25 senior boliger.
Hovedgaden med gode strøgbutikker og Vitus Berings Park er i gåafstand fra lejlighederne, så der er ikke langt til skygge og hygge på en lun sommerdag. Ellers benytter man også terrassen i gården.
Afdelingen er opført i 1996 og består af 25 senior boliger.
Ejendommen har elevator.
Der er fælles vaskeri med vaskemaskine, tørretumbler og strygerulle.
Afdelingen har eget fælleshus med komfur, opvaskemaskine, køleskab, lille fryser, et lille musikanlæg samt teleslynge.
Der er depot rum til alle boliger og cykelskur med nøgle.
Det er tilladt at flytte ind med en hund eller 1 indekat, dog må der ikke anskaffes et nyt husdyr, når denne dør eller afskaffes på anden måde.Lille Nygade
Få en god seniorbolig i en hyggelig lille afdeling.
Afdelingen ligger i Horsens vestlige bydel i et gammelt boligkvarter. I selve kvarteret er der gode muligheder for indkøb af dagligvarer samt fine busforbindelser til centrum.
I karréen Nygade, Lille Nygade og Houmannsgade er der etableret en lille park med stier, bænke, plæner og hyggelige kroge. Området kan bruges alle beboere, og stedet går det nemt at komme ud og nyde vejret på gode solskinsdage.
De 11 lejligheder er opført i 1996 i en ejendom med elevator
I boligen er der bordkomfur, emhætte samt indbygningsovn.
Det er tilladt at flytte ind med en hund eller 1 indekat, dog må der ikke anskaffes et nyt husdyr, når denne dør eller afskaffes på anden måde.
Klausuler

ANTENNE: Afdelingen har en foreningsaftale med Waoo/Fibia, som kan levere antenne-/internetsignal. Grundbeløb opkræves via huslejen og kan ikke fravælges. Der er IKKE signal ved indflytning, kontakt Fibia for at bestille signal på www.fibia.dk eller på tlf. 70 29 24 44.
Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Det er kun i familieboligerne, tilladt at holde almindelige kæledyr. Husdyr i ungdomsboligerne, ældreboligerne og Stjernholmsgade er IKKE tilladt. I Bofællesskabet Stjernholmsgade 19 er det ligeledes ikke tilladt, at gæster må medbringe husdyr! I ældreboligerne, Gl. Jernbanegade og Lille Nygade, er det dog tilladt at flytte ind med en hund eller 1 indekat, dog må der ikke anskaffes et nyt husdyr, når denne dør eller afskaffes på anden måde. Der må således holdes småfugle (op til 20 stk.), små gnavere i bur, dog ikke kaniner, samt 1 kat eller 1 hund max skuldrehøjde 35 cm. Krybdyr, som slanger, firben, skorpioner, og skildpadder er ikke kæledyr og er derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Der er tilladt at et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastif, Dogo Argentino, Doge de Bordeaux, American Bull Terrie, Pitt Bull Terrie og Tosa Inu, samt krydsninger, hvor blot en af disse racer indgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt, eller støj – herunder gøende hunde.
Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækket terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 69 54,7-76,9 3.665-5.780 12.143-17.072 6 mdr. - 2 år
3 vær. 15 76-87,7 5.713-6.482 16.872-19.469 3 mdr. - 6 mdr.

Ungdomsbolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
1 vær. 10 31,3-53 1.943-3.290 3.886-6.580 0 mdr. - 6 mdr.

Ældrebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 80 56,8-99,5 4.625-8.918 12.600-28.800 0 mdr. - 3 mdr.

Detail prop 1

Ledige netop nu: