Ryslingevej

Adresse

Ryslingevej 1 - 55, 2 - 94, 6000 Kolding

Boligtyper

Familiebolig: Tæt / Lav Bebyggelse

Energimærke

C-D

Beskrivelse

Rækkehusene på Ryslingevej er beliggende i et rart og roligt kvarter, hvor børnene kan lege og naboer kan snakke sammen over hækken.

Afdelingen er opført i 1997, og boligerne er velindrettede med egen have af forskellig størrelse. Bebyggelsen er 1 og 2 etages dobbelthuse. Terrænet er lettere kuperet, og det giver et spændende nærmiljø med beboerhus og legeplads, hvor der er borde, bænke og grillplads.

Det er tæt på mange gode faciliteter i den nordøstlige del af Kolding: Marielundsskoven, Kolding Rideklub og Kolding Ketcher Center. Via vej- og stisystemer er der heller ikke langt til Kolding Fjord.

Flere dagligvarebutikker, skole og børneinstitutioner ligger også i nærområdet.
Bussen kører flere gange i timen tæt forbi afdelingen, og der er ikke langt til motorvejen.
Lejlighederne er indrettet med elkomfur, emhætte og køle-fryseskab.

Beboerhuset har udstyr til 60 personer og kan rumme op til 150 personer.

Klausuler

ANTENNE: AFIK leverer antennesignal. Ved indflytning modtager man det signal som tidligere lejer har haft. Man kan kontakte AFIK og få oplyst hvilken pakke der er. Antennesignalet er en del af lejemålet. Man kan ikke melde sig ud af AFIK, hvorfor man er derfor forpligtet til at betale for drift, vedligehold og administration, hvis signalet er lukket. Pakkeskift og passiv medlemskab er muligt mod gebyr, dog gratis indtil 14 dage efter indflytning. Informationsskrivelse udleveres af Servicecenteret. Se evt. mere på www.afik.dk.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækket terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen efter ansøgning og skriftlig tilladelse.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 4 65,4 4.628 13.080 3 år - 5 år
3 vær. 35 84 5.749 16.800 1 år - 2 år 6 mdr.
4 vær. 36 96,8-96,9 6.472-6.478 19.360-19.380 1 år - 2 år 6 mdr.

Detail prop 1

Ledige netop nu: