Buen/Østerled

Adresse

Buen 1 - 25, 3700 Rønne
Østerled 24 - 32, 3700 Rønne

Boligtyper

Familiebolig: Parcelhus

Energimærke

E

Beskrivelse

Afdelingen består af 24 fritliggende familiehuse med egne haver, beliggende i roligt villakvarter tæt ved Rønnes bymidte. Der er skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder i nærheden.

Til hver bolig hører et opbevaringsrum. Der forefindes køleskab og komfur i boligerne.

Klausuler

Eventuelle bygninger på grunden, herunder skure, udestue, overdækket terrasse m.v. kan ikke forventes at være til stede ved overtagelsen af boligen. Det bliver vurderet i hver enkelt udlejning, hvorvidt bygningerne fortsat skal blive stående eller nedrives inden ny lejers indflytning.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Det er tilladt at holde ét almindeligt husdyr pr. husstand (hund, kat, fugl og marsvin etc.), efter forudgående registrering på ejen domskontoret. Det er ikke tilladt at holde krybdyr.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
4 vær. 24 102 5.640-6.300 18.000 2 år - 4 år

Detail prop 1

Ledige netop nu: