Olivenvej

Adresse

Olivenvej 1 - 63, 2 - 70, 6000 Kolding

Boligtyper

Familiebolig: Rækkehus

Energimærke

C-D

Beskrivelse

Nyere rækkehuse med have eller altan i den nordlige del af Kolding. Området har gode parkeringsfaciliteter og ligger tæt ved plejecenter, hvor man kan deltage i mange fællesaktiviteter.
Der er tre dejlige legepladser til børn eller børnebørnene og grønne arealer, hvor man kan mødes og hygge sig med naboer og venner.
Afdelingen ligger i Koldings nordlige område hvor der er let til motorvejen og kort afstand til Kolding Storcenter. Der er heller ikke langt til Kolding Teknisk Skole Hansenberg og Kolding Gymnasium.
Boligerne ligger i forbindelse med et godt stisystem til skole, børnehave, vuggestue og hallen, så man kan komme uforstyrret frem.
Bybussen kører flere gange i timen tæt forbi afdelingen.
Der forefindes komfur, emhætte og køle/fryseskab.
På 1. sal er der altan, de øvrige boliger har have/terrasse.
Der forefindes et beboerhus med plads til 60 personer.

Ventetid
Der er længst ventetid på boligerne i ét plan.

Klausuler

ANTENNE: AFIK leverer antennesignal. Ved indflytning modtager man det signal som tidligere lejer har haft. Man kan kontakte AFIK og få oplyst hvilken pakke der er. Antennesignalet er en del af lejemålet. Man kan ikke melde sig ud af AFIK, hvorfor man er derfor forpligtet til at betale for drift, vedligehold og administration, hvis signalet er lukket. Pakkeskift og passiv medlemskab er muligt mod gebyr, dog gratis indtil 14 dage efter indflytning. Informationsskrivelse udleveres af Servicecenteret. Se evt. mere på www.afik.dk.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Det er kun tilladt at holde almindelige husdyr (1 hund eller 1 indekat ) efter ansøgning og skriftlig tilladelse.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækket terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 21 72,2 5.242-5.506 14.440 3 år - 5 år
3 vær. 42 85,7-93,6 6.047-6.809 17.140-18.720 1 år - 4 år
4 vær. 4 98,5 6.771-7.032 19.700 3 år - 5 år

Detail prop 1

Ledige netop nu: