Hjortevænget

Adresse

Hjortevænget 1 - 59, 2 - 60, 6000 Kolding
Rensdyrvænget 1 - 59, 2 B, 4 - 30, 6000 Kolding

Boligtyper

Familiebolig: Tæt / Lav Bebyggelse, Rækkehus

Energimærke

C

Beskrivelse

Fritliggende rækkehusene med have og terrasse ligger tæt på Kolding Fjord, skov og halvøen Drejens.
Bygget som et 4.kløverformet lukket kvarter, der er bundet sammen med resten af området med stisystemer. Samtidig har man lavet en lille sø og å, for at skabe et beriget dyrevelfærd.
Legepladser, boldbanen og de skønne grønne områder opfordrer til et styrket fællesskab og hyggeligt samvær.
Lyshøjskolen ligger tæt på afdelingen, ligesom børneinstitutioner, indkøbsmuligheder og bageren er i nærheden. I nærheden er der fodboldklubber og mange fodboldbaner.
Der er godt med parkeringspladser, også til campingvognen, der er gået i vinterhi.
Bybussen kører flere gange i timen tæt forbi afdelingen.
Køkkenerne har komfur, emhætte og køleskab.
Beboerhuset har plads til 60 personer.

Klausuler

ANTENNE: Lejer skal selv tilmelde sig antennesignal. YouSee og Ewii kan leverer signal, men der kan frit vælges anden udbyder.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), gnavere i bur dog ikke kaniner, samt 1 indekat eller hund. Krybdyr som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder er ikke kæledyr og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastif, Bullterrie, Dogo, Agentino, Doge de Bordeaux, American Bull Terrie, Pitt Bull Terrie og Tosa Inu, samt krydsninger hvor blot en af disse racer fremgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækket terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 32 76 5.552-5.944 15.200 4 år - 7 år
3 vær. 80 87 6.079-6.635 17.400 4 år - 7 år
4 vær. 8 108 7.229-7.830 21.600 4 år - 7 år

Detail prop 1

Ledige netop nu: