Toftevej

Adresse

Toftevej 15 - 25, 9460 Brovst

Boligtyper

Familiebolig: Tæt / Lav Bebyggelse

Energimærke

B

Beskrivelse

Denne afdeling er overflyttet til udlejningsportalen www.boiaalborg.dk.
Fra den 24. februar 2017 indgår Lejerbo i et samarbejde med BOIAALBORG. Det betyder, at du fremover skal stå på venteliste i BOIAALBORG, hvis du ønsker at bo i en af Lejerbos afdelinger i Aalborg.
For dig betyder det, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted fremover, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Afdelingen ligger centralt i Brovst med ca. 32 km. til Aalborg og 10 km. til Vesterhavet. Brovst har et stort udvalg af indkøbsmuligheder og gode busforbindelser til Aalborg og Thisted. Afdelingen består af 6 boliger, heraf 2 ældrevenlige i 1 plan. De 4 andre boliger er i 2 plan med stort lyst soveværelse på 1. sal og værelse, køkken, stue, entre og badeværelse i stuen.
Boligerne fremstår meget lyse med vandskurede vægge i stueetagen og tapetserede vægge på 1. sal. Der er åbent køkken med komfur og emhætte. Til hver bolig hører terrasse, have og skur. A´conto vandafledningsafgift betales sammen med huslejen. Varme, el og vand betales direkte til leverandøren. Boligerne er tilsluttet Brovst fællesantenneanlæg.

Ventetid
Ansøgere med børn har fortrinsret.

Klausuler

Varme og el er ikke indeholdt i lejen og opkræves direkte hos lejer.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Det er tilladt at have et husdyr.
Der betales vandafledningsafgift til Lejerbo - men vandforbrug afregnes direkte af lejer til vandforsyningen.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
3 vær. 5 75,36-93,86 5.768-6.991 17.800-22.200 0 mdr. - 1 år
4 vær. 1 105,15 7.698 24.800 6 mdr. - 4 år

Lejerbo anbefaler

Er du interesseret i ovenstående, vil du måske også se disse afdelinger:

Detail prop 1

Ledige netop nu: