Torvet

Adresse

Torvet 5 - 9, 9560 Hadsund

Boligtyper

Familiebolig: Etagebyggeri

Energimærke

Beskrivelse

Torvet er placeret midt i Hadsund by lige ved gågaden med storslået udsigt over Hadsund Havn og Mariager Fjord.

Bygningen er opført i 3 etager i 2001. Adgangen til boligerne sker via svalegang med tilhørende trapper og elevator. Udvendige materialer er teglfacader og tegltagsten. Vinduerne er hvidmalet træ.

Alle boliger fremtræder som velindrettede 3-vær. lejligheder med rummeligt badeværelse og køkken. 9 lejligheder har sydvestvendte altaner. De sidste 4 lejligheder mod Torvet er indrettet med fransk altan fra opholdsstue. Lofterne er hvidmalet letbeton og væggene er tapetseret med malet strukturtapet. Gulve i opholdsrum er bøgeparket og i badeværelset er der klinkegulv. Køkkener og skabe er hvid melamin fra HTH. Der er forberedt for opsætning af vaskemaskine på badeværelset.

Boligerne opvarmes med fjernvarme. Vandvarmer og måler forefindes i hver bolig. El-målere og gruppetavler er placeret ved indgangsdøre. Telefonstik er etableret i stue og soveværelse.

Der er direkte adgang fra terræn til høj kælder med pulterrum og cykelparkering.
Der er kun et par minutters gang til busterminalen, hvor der er gode busforbindelser til både Randers, Aalborg og Hobro.

Klausuler

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Afdelingen er tilmeldt Stofa. Lejerbo meddeler besked om ind- og udflytning.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
3 vær. 13 79-90 6.386-7.169 21.600-24.600 6 mdr. - 3 år

Detail prop 1

Ledige netop nu: