Klitmøller

Adresse

Møllebakken 4-10 A-C, 7700 Thisted

Boligtyper

Familiebolig: Tæt / Lav Bebyggelse

Energimærke

Beskrivelse

12 ældrevenlige rækkehuse i rundkreds med udsigt til vandet og midt i byen.

Klitmøller er beliggende i Thy mellem Nr. Vorupør og Hanstholm og ca. 15 km fra Thisted. Klitmøller er en hyggelig by og et populært feriested/sommerhusområde. Der er gode indkøbsmuligheder, bl.a. et center med håndkøbsudsalg, bageri, bank og døgnkiosk. Derudover er der restauranter og overnatningsmuligheder m.m.

Klitmøller (Cold Hawai) har i dag nærmest udviklet sig til en lille surferkoloni og surferne. Der afholdes hvert år flere stævner, og byen har siden 2010 været vært for Cold Hawaii PWA World Cup, en international surfkonkurrence, hvor 32 af verdens bedste surfere dyster. Interessen for konkurrencen har været stødt stigende gennem årene i både ind- og udland.

Desuden er der Nordvestjysk Golfklub, campingplads, kirke, skole<(>,<)> børnehave, bibliotek, ældre- og aktivitetscenter osv.

Der er 8 stk. 2-vær. ældreboliger på 67 m2 og 4 ældrevenlige 3-vær. familieboliger på 85 m2 i et plan.

Der er faste skabe, komfur og emhætte i boligerne.

Der hører skur, have og terrasse til hver bolig.

Der må holdes en hund eller kat i afdelingen.

Varme, vandafledningsafgift og el betales direkte til leverandøren. Vand betales sammen med huslejen.

Ventetid
Det er tilladt at holde husdyr i bebyggelsen.

Klausuler

Varme og el er ikke indeholdt i lejen og opkræves direkte hos lejer.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen
Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 8 66,7 5.142 16.100 3 mdr. - 6 mdr.
3 vær. 4 83,9-85,2 6.318-6.404 20.300-20.600 3 mdr. - 6 mdr.

Detail prop 1

Ledige netop nu: