Vilsund

Adresse

Snitingshøj 85 - 103, Vilsund, 7700 Thisted

Boligtyper

Familiebolig: Tæt / Lav Bebyggelse

Energimærke

Beskrivelse

Afdelingen ligger i udkanten af Vilsund by ca. 500 m. fra Vilsund-broen. Der er ca. 7 km. til Thisted.

I Vilsund er der liv og aktivitet hele året med et godt erhvervsliv, erhvervsråd, foreningsliv, mange sports- og fritidsaktiviteter, bl.a. tennisklub og bådelaug. Der er golfbaner inden for rimelig afstand. Vilsund er også kendt for sine markeder. Byen byder på forskellige servicevirksomheder, pengeinstitutter, børnehave, ungdomsklub, hoteller og spisersteder.

Afdelingen er opført i 2003 og består af 2 stk. 2-vær. og 8 stk. 3-vær.ældreegnede rækkehuse i et plan. Der hører skur, have og terrasse til hver bolig. I boligerne er der faste skabe, komfur og emhætte men ingen køleskab. A´conto varme (naturgas) og vandafledningsafgift betales sammen med huslejen. Vand og el betales direkte til leverandøren.
Det er tilladt at holde et husdyr.

Ventetid
Det er tilladt at holde husdyr i bebyggelsen.

Klausuler

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.
Det er tilladt at have et husdyr.
Der betales vandafledningsafgift til Lejerbo - men vandforbrug afregnes direkte af lejer til vandforsyningen.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 2 67,1 5.361 15.800 3 mdr. - 1 år 6 mdr.
3 vær. 8 84,9-85,2 6.608-6.629 20.000 3 mdr. - 1 år 6 mdr.