Vejlevej

Adresse

Vejlevej 6 A-B, 8700 Horsens

Boligtyper

Familiebolig: Etagebyggeri

Energimærke

Beskrivelse

Helt nye boliger(energiklasse A1) med elevator, på Vejlevej tæt ved fredskov og lille sø! De nye lejligheder indbyder til hygge og trivsel!

Nybyggeriet ligger umiddelbart sydvest for Horsens bymidte og busforbindelserne er lige udenfor døren.

Der er tilhørende elevator til ejendommen.

Fra gode store altaner, har man udsigten over de grønne områder! Der er kun 300 meter til indkøbsmuligheder( Fakta).
Der er etableret gode p. pladser, så der også er rigelig plads til gæster.

Byggeriet består af 32 boliger, fordelt på to blokke(Vejlevej 6A-6B) alle er 3 værelses lejligheder. Lejlighederne er bygget i 4 plan, således at der er stue + 1. +2.+ 3. sal. Alle stuelejligheder har en lille terrasse med lav bøgehæk.

Lejlighederne ligger i nærhed af børneinstitutioner og forskellige uddannelsesinstitutioner, så som Horsens Gymnasium.
Boligerne er alle udstyret med ovn, kogeplade, emhætte og køleskab. Der er forberedt, så man selv kan opsætte vaskemaskine, tørretumbler, og opvaskemaskine.

Klausuler

ANTENNE: Afdelingen har en foreningsaftale med Waoo/Fibia, som kan levere antenne/internetsignal. Grundbeløb opkræves via huslejen og kan ikke fravælges. Der er IKKE signal ved indflytning, kontakt Fibia for at bestille signal på www.fibia.dk eller på tlf. 70 29 24 44. Pr. 1/7 2017 betales varme direkte til Horsens Varmeværk.
Det er tilladt at holde et husdyr (1 hund eller 1 indekat) Dog er det ikke tilladt at holde kamp/muskelhunde, samt krydsninger hvor blot en af disse racer indgår, såsom Amstaff, Bullmastif, Bullterrie, Dogo, Argentinom Doge de Bordeux, American Bull Terrie, Pitt B ull te og Tosa Inu. Efter skriftlig ansøgning og tilladelse hos varmemesteren.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Tilbygninger så som skure, udestuer, overdækket terrasser, plankeværk m.m. må forventes fjernet inden indflytning.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
3 vær. 32 85,4-95,6 6.990-7.430 33.076-35.166 3 mdr. - 1 år

Detail prop 1

Ledige netop nu: