Timandsvej 27, kl. 3

Boligen

Timandsvej 27, kl. 3, 9560 Hadsund

Antal værelser: 1
Størrelse: 38 m2
Husleje: 2.245 kr.
Indskud: 5.277 kr.
Ledig pr:
Boligtype: Familiebolig: Etagebyggeri,
Afdeling: 289-0 Timandsvej
Lejemålsnr.: 2000/50300/3
Energimærke.:

Beskrivelse

Afdelingen ligger midt i udkanten af en dejlig skov ca. 5 min. fra Hadsund centrum med havudsigt.

Der er også mulighed for at komme tæt på vandet (Mariager Fjord), hvor man kan nyde fugle- og fiskelivet. I Hadsund er der godt muligheder m.h.t. handel, kultur osv.

Afdelingen er ombygget i efteråret 2000 og er i 2 etager. I boligerne er der emhætte, køle-/svaleskab og faste skabe i værelse. Boligerne har svalegang med udsigt til skoven. Til hver lejlighed hører der et kælderrum. Der er p-pladser, cykelrum, fællesvaskeri, fællesantenne og fællesrum.

Der er ikke elevator i afdelingen.

Pr. 1. januar 2005 er huslejen blevet nedsat med 10%.

Der betales a´conto varme og vand til Lejerbo og el afregnes direkte til Elro.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen.

Klausuler

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.
Afdelingen er tilmeldt Stofa. Lejerbo meddeler besked om ind- og udflytning. Man er dog ikke forpligtiget til at være medlem af Stofa. Man skal dog selv henvende sig til Stofa for at melde sig ud. I de første 30 dage fra den kontraktmæssige indflytningsdato er det gratis at framelde sig eller skifte pakke
Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Detail prop 1