Lejebolig - søg blandt 40.000 hos Lejerbo

Er du på udkig efter en lejebolig?

En lejebolig skal passe til dit behov og den livssituation, du befinder dig i. En lejebolig hos os findes både som ungdomsbolig, familiebolig, ældrebolig og seniorbofællesskab.


Lejerbo


Søg bolig her

Når du har fundet en lejebolig, der passer til dit behov, skal du skrives op til den. Det koster 200 kr. pr boligorganisation at skrive sig op.

Nogle steder kan du finde en lejebolig, der er ledig. Her henvender du dig direkte til os for at få mulighed for at bese lejeboligen.

En lejebolig hos os findes over det meste af landet. Vi kan fx tilbyde en lejebolig i det indre København eller det yderste af vestlige Jylland i Klitmøller.

Du kan også finde en lejebolig mange andre steder - det nemmeste er at søge lejeboligen frem ved hjælp af vores bolig-søgemaskine, som er linket til foroven.

Livet i en lejebolig er eftertragtet af mange på grund af mindre vedligeholdelse. En lejebolig giver mere tid til overs til det, der virkelig betyder noget for dig. Der er mange, der vælger en lejebolig frem for en ejerbolig. I Danmark bor ca 500.000 mennesker i en almen lejebolig, mens tallet er større, hvis man tæller beboere i en privat udlejet lejebolig med.Udlejning lejlighed
Leje lejlighed
Bolig til leje
Mjølnerparken