Nu kan du nemmere søge bolig

20. oktober 2009


Du kan nu betale online for din opskrivning og bagefter redigere i den. Det er konsekvensen af en helt ny søge- og opskrivningsproces på www.lejerbo.dk


20. oktober 2009


Når du søger boliger på Lejerbos hjemmeside, kan du fremover undgå at vente på girokort og fx skulle på posthuset for at betale det. Nu kan du betale online med dit dankort.

Onlinebetalingen er en del af et større webprojekt, Mit Lejerbo, der giver flere selvbetjeningsmuligheder for Lejerbos kunder.

”Vi har stor fokus på, at opskrivningen til vores boliger skal være så nem som mulig. Det imødekommer vi nu bl.a. med onlinebetalingen. Det er ikke bare nemmere for vores kunder, men også for os selv,” fortæller administrerende direktør i Lejerbo, Palle Adamsen.

Redigér din opskrivning online
De boligsøgende får også mulighed for at redigere deres opskrivning. Det er bl.a. aktuelt, hvis man fx i en periode ikke ønsker at modtage flere tilbud på boliger.

”Der er mange, der allerede henvender sig telefonisk for at ændre i deres opskrivning. Vi håber på, at antallet af disse henvendelser bliver færre, når folk selv kan redigere online,” fortæller projektleder på webprojektet, Terkel Kunding.

Søgning bliver nemmere
Selve boligsøgningen bliver også forbedret. Det er nu muligt at søge boliger via kort, hvor du bl.a. kan vælge at få vist skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder i nærheden af vores afdelinger.

”Det er en vigtig del af vores forretningsstrategi, at vi tager udgangspunkt i kundernes behov. Det er derfor naturligt, at man kan se, hvordan vores boliger er placeret i nærområdet,” forklarer Palle Adamsen.

Flere nye ting på vej
De nye ting, der er lanceret i oktober, er blot startskuddet på en række forbedringer, der er på vej. Bl.a. kommer der en række nye funktionaliteter til præsentation af ledige boliger.

”Vi glæder os til at præsentere de nye ting for vores brugere af hjemmesiden. Det bliver bl.a. nemmere at holde øje med de ledige boliger vi løbende lægger på hjemmesiden,” slutter Terkel Kunding.

Læs mere om Mit Lejerbo
Gå til den nye boligsøgeside


Af Lise Larsen Sodborg
Artiklens emner

Mit Lejerbo, Udlejning

Få RSS-nyheder