Tilmeld dig PBS online

10. maj 2010


Lejerbo har i dag opgraderet hjemmesiden www.lejerbo.dk. En af de nye ting er, at man fremover kan tilmelde sig PBS online.


10. maj 2010

I stedet for at benytte din netbank eller gå på posthuset med en giroblanket, så kan du nu vælge at tilmelde din boligopskrivning til PBS, mens du er på Lejerbos hjemmeside.

Fremover vil du i opskrivningsforløbet blive spurgt, om din opskrivning skal tilmeldes PBS, eller du kan vælge senere at logge dig på din profil og tilmelde dine opskrivninger.

Som noget nyt kan du også genbetale opskrivningen online. Tidligere var det kun muligt at benytte onlinebetaling første gang du skrev dig op. Nu skal du ikke vente på at få girokortet tilsendt men kan genbetale opskrivningen direkte på hjemmesiden.

”Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af de nye muligheder på hjemmesiden, da det vil gøre det meget nemmere for både de boligsøgende og os,” fortæller webredaktør og projektleder i Lejerbo Terkel Kunding.

Der er flere nye ting på vej inden sommerferien. Bl.a. introducerer Lejerbo inden længe automatiserede kundeforløb for boligsøgende, beboere og bestyrelsesmedlemmer.


Artiklens emner

Mit Lejerbo, Udlejning

Få RSS-nyheder