Hjælp til boligløse studerende

26. august 2013

Nu er der endnu en mulighed for at få tag over hovedet for nye studerende i hovedstadsområdet.

Er du ny studerende i København, kan det være svært at finde en lejlighed, der kan betales med en SU. Nu er der dog endnu en mulighed for at få en prisbillig studielejlighed.

Lejerbo har på forsøgsbasis indgået en aftale med Københavns Kommune, der gør det muligt at udleje almene familieboliger til en lavere husleje, fordi kommunen giver et tilskud til huslejen.

Derfor bliver det nu muligt for studerende under 35 år at leje en toværelses lejlighed til 2700 kr. om måneden eller en treværelses til 3500 kr. pr. måned. Begge beløb er eksklusiv forbrug.

Lejlighederne ligger i Akacieparken i Valby med kun 5 km til Rådhuspladsen. Du behøver ikke være studerende i Københavns Kommune for at komme i betragtning til boligerne. Læs mere om Akacieparken her.

Det er muligt at bo i Akacieparken i tre år med nedsat husleje. Derefter stopper tilskuddet, men man kan selvfølgelig blive boende i boligen så længe, man har lyst. Beboere i Akacieparken, der allerede er studerende er ikke omfattet af ordningen.

For at komme i betragtning til en af disse lejligheder, skal du skrive dig op her på lejerbo.dk. Har du spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på kundeservice@lejerbo.dk eller tlf. 70 12 13 10 i tidsrummet 10.00-14.00.

Helt nye ungdomsboliger med snarlig indflytning

Vi har også stadig enkelte ledige lejligheder i det splinternye byggeri Lanternen i Hillerød. Lanternen er helt nybyggede ungdomsboliger 50 meter fra Hillerød station med mange butikker og indkøbsmuligheder i nærheden.

Lejlighederne er rummelige med en god indretning og øverst oppe finder man en stor fælles tagterrasse. Alle boliger er klar til indflytning 1. oktober. Skal du fx læse i København, vil det tage godt en halv time at komme ind til byen.

Du kan læse mere om Lanternen her eller hente en folder om boligerne. Vil du være sikker på tag over hovedet tæt på studiestart, så kontakt vores kundeservice på kundeservice@lejerbo.dk eller tlf. 70 12 13 10 i tidsrummet 10.00-14.00.

Få RSS-nyheder