Lejerbo har været udsat for indbrud og brand

23. december 2014

Så er vores hjemmesider oppe igen og burde fungere som sædvanligt. Det betyder, at I nu kan skive jer på venteliste, svare bo boligtilbud m.v. her på siden. Hvis I oplever fejl, så prøv igen senere.

Afdelingernes og organisationernes hjemmesider er også oppe igen.

Desværre har vores servere og netværk taget skade af den påsatte brand den 16. 12, så ikke alle bagvedliggende systemer fungerer optimalt endnu. Og der vil kunne komme udfald i den kommende periode.

Ved længere udfald kan du følge med på Lejerbos facebook-side. 

OBS! Vær opmærksom på at vi holder lukket fra onsdag den 24.12 til og med torsdag den 1.1 15.

Se her, hvordan du skal forholde dig mellem jul og nytår:

Svar på boligtilbud: fristen for at svare er suspenderet, men send os et brev eller en mail på kundeservice@lejerbo.dk så behandler vi det, når vi er klar igen.

Indflytning 1. Januar 2015: Du kan få udleveret nøglen af varmemesteren som aftalt, hvis du kan fremvise kvittering på betalt indskud og første måneds husleje, også selv om du ikke har modtaget og underskrevet kontrakten endnu.

Indflytning 15. Januar eller senere: vi sender din kontrakt hurtigst muligt.

Opsigelse: send os et brev eller en mail til kundeservice@lejerbo.dk

Flytteopgørelse: normalt sender vi din flytteopgørelse 6-8 uger efter, at du er fraflyttet. Hvis denne frist nærmer sig for dig, betyder det, at din flytteopgørelse er blandt de første, vi ekspederer, når vi kan komme på systemerne igen. Hvis du ikke mener,at din flytteopgørelse stemmer, så send en mail til fraflyt@lejerbo.dk. Vi behandler din henvendelse, når vi er på systemerne igen.

Dokumentation for studieaktivitet: Tidsfristen er suspenderet. Send os en mail på kundeservice@lejerbo.dk eller kontakt os igen senere.

Hilsen og glædelig jul
fra Lejerbo

Få RSS-nyheder