Horsens: Åbent hus i nybyggeri og messe

24. oktober 2014

I weekenden d. 8., og 9., november 2014 er der Forbruger- og Boligmesse i Forum Horsens. Her har Lejerbo en stand, hvor de besøgende kan høre mere om Lejerbos boliger, skrive sig på ventelisten til boligerne, deltage i konkurrencer eller høre mere om Lejerbos to nye, spændende nybyggerier i Horsens: Vejlevej II og Ryesgade 2A-M.

Åbent hus i nybyggeri på Ryesgade 2A-M
Samtidig med messen er der åbent hus i de nybyggede boliger på Ryesgade 2A-2M, der bliver klar til indflytning 1. april 2015. Her kan du komme ind og se en lækker prøvelejlighed både d. 8. og d. 9. november fra kl. 13.00 til kl. 16.00 på Ryesgade 2A-M, 8700 Horsens.

Du kan læse mere om boligerne her eller du kan springe direkte ind på afdelingens side og skrive dig op til de nye, lækre boliger.

Boligerne på Ryesgade er på enten 2, 3 eller 4 værelser og har alle egen altan.

Nye boliger på Vejlevej
Boligerne på Vejlevej står klar til indflytning 1. september 2015. Boligerne ligger ved siden af afdelingen Vejlevej, og kommer til at ligne på en prik. Dog er der i stedet for 3-vær.-boliger også boliger med 2 og 4 værelser i den nye afdeling.

Du kan skrive dig op til boligerne på Vejlevej II her.

Hvis du vil vide mere om boligerne, er du velkommen til at kontakte Lejerbos kontor i Kolding på telefon 38 12 14 35 eller via mail på Kolding@lejerbo.dk

Her ses det eksisterende byggeri på Vejlevej. Den nye afdeling vil ligne denne.

Få RSS-nyheder