Administrationen i Brøndby Boligselskab har fået nye lokaler

28. oktober 2015

Fredag den 9. oktober 2015 slog Brøndby Boligselskab dørene op for samarbejdspartnere og venner af huset og fik dermed officielt indviet de nye flotte lokaler på Nygårds Plads 27, 1. ved festlig housewarming på adressen.
De mange gæster blev mødt med balloner og smil fra glade medarbejdere, der har fået gode kontorlokaler med højt til loftet.

I sin tale, kunne organisationsformand Michael Buch Barnes blandt andet stolt fortælle, at Brøndby Boligselskab nu er mere tilgængelig for dårligt gående, da der er adgang til administrationskontoret med elevator. Han takkede desuden ejendomsfunktionærerne, administrationen, organisationsbestyrelsen og afdelingsbestyrelserne for det store engagement med at optimere Brøndby Boligselskab med ordene: ”Vi har igennem de sidste par år haft fart på, og nu kan vi sætte hak ved nye visioner og mål, egne it systemer, vagtordning, ny designlinje og meget mere”.

Personalet i glæder sig til for alvor at tage imod nuværende og kommende lejere de nye lokaler, som nærmere bestemt ligger over Kvickly i Arkaderne i Brøndbyøster.

 Nyt kontor i Brøndby

Få RSS-nyheder