Ældreboliger

+65 år er den befolkningsgruppe, der vokser mest de næste mange år. Mange i den aldersgruppe går på pension, og det betyder ofte en anden indkomst, som igen kan medføre et andet behov for bolig. Det er vi naturligvis opmærksomme på i Lejerbo. Vi har mange års erfaring med at bygge ældreboliger i mange forskellige former, der passer til forskellige gruppers ønsker og behov.

Bakkebo
Afdelingens 13 ældreboliger er opført i 1999-2000 i Helsingør Kommune. Afdelingen er centralt beliggende i Hornbæk og tæt på både offentlige transportmidler og indkøbsmuligheder. Beboerne deler fælleshus og vaskeri.

Se flere billeder af den spændende arkitektur her.

Bakkebo i Hornbæk


Saltum
De 9 ældreboliger fra 2004 har enten to eller tre værelser beliggende i naturskønne Jammerbugt kommune. Beboerne er tæt på indkøb og offentlig transport.

Se mere her.

Ældreboliger i Saltum


Her kan du se mere om et af vores nye ældrebolig projekter - 22 nye lavenergi boliger Rolands Have i Brøndby


Bofællesskaber for ældre
Bofællesskaber har vundet indpas på det danske boligmarked fra 1990'erne og frem. Det er også en boform vi tilbyder og kan bygge i Lejerbo.

Læs mere om bofællesskaber for ældre.


Asbo
Asbo er et godt eksempel, hvor en gruppe af ældre nyder fællesskabet i deres boligform.

Afdelingens 17 boliger er opført i 1998 tæt ved den dejlige Lammefjord ligger afd. 575-0 som er et senior bofællesskab. Boligerne er i et plan med terasser/haver og udhus.

Beboerne bor centralt tæt på indkøbscenter og offentlig transport. Tæt på byens mange fritidstilbud, som mange bebeore gør flittigt brug af. Til dette betaler beboerne hver 10% af deres husleje til fælleshuset.

Fælleshuset har både fælleslokale, køkken, vaskerum, bryggers og særskilt gæsteafdeling, hvor overnattende gæster har egen indgang, bad og toilet. 

Mere om Asbo.

Seniorbofællesskabet AsboSe Lejerbos plejeboliger
Tilbage til byggerier

Andre byggerier