Om hjemmesiderne i Lejerbo

Lejerbo.dk er Lejerbos officielle hjemmeside. Her har vi samlet generelle informationer og funktioner for boligsøgende, beboere, bestyrelsesmedlemmer og samarbejdspartnere.

Det er også muligt at finde relevante og personificerede informationer under login på Lejerbo.dk, både som boligsøgende, beboer og bestyrelsesmedlem. Man kan henvende sig til Lejerbo for at få et login på login@lejerbo.dk .

Lokale hjemmesider

Lejerbo har også omkring 600 lokale hjemmesider, som tilhører de lokale boligafdelinger og boligorganisationer. Disse sider administreres og vedligeholdes af de lokale bestyrelsesmedlemmer med hjælp fra Lejerbos kommunikationsafdeling.

Det er muligt at finde frem til de lokale hjemmesider fra et kort og en søgefunktion på lejerbo.dk: Find lokal hjemmeside Lejerbo hjemmesiderPå de lokale afdelingshjemmesider kan man finde information om afdelingen; beskrivelse, klausuler, priser på husleje og indskud, antal boliger, størrelse, billeder, kort med trafikinfo og anden infrastruktur. Og man kan se, hvem der sidder i bestyrelsen, finde kontaktinformationer på varmemesteren, regionskontoret m.v.

En del afdelinger lægger husorden, vedtægter, vedligeholdelsesreglement, mødereferater, aktiviteter, nyheder, billeder m.v. ud på hjemmesiden.

På boligorganisationernes hjemmeside kan man se, hvem der sidder i bestyrelsen, se mødereferater og vedtægter for organisationen.

En del bestyrelsesmedlemmer lægger kontaktinformationer offentligt tilgængeligt på afdelings- og organisationshjemmesiderne. Men det er de enkelte bestyrelsesmedlemmer, der selv skal beslutte, om de vil have et billede på deres profil, og hvilke oplysninger, de vil vise offentligt.

Hvis du vil vide, hvordan dine informationer bruges og gemmes, kan du læse vores privatlivs- og cookiepolitik

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til hjemmesiderne, er du velkommen til at kontakte Kommunikation: kommunikation@lejerbo.dk  

Kontakt os

Find din lokale hjemmeside