Mmmm..... cookies...

Afdeling

Hortensiaparken
158-0

Hortensiaparken – Aalborg Øst
- et moderne forstadscentrum


Aalborg Øst som tidligere var stærkt præget af 1960ernes byplanlægning, er i dag forvandlet til en ny og moderne bydel med et byrum som byder på attraktive boliger, butikker, sundhedscenter, kultur- og fritidstilbud, mødesteder og rekreative områder.

Lyder det som et sted du gerne vil bo?

Lejerbo kan tilbyde lækre moderne boliger i flere størrelser i Hortensiaparken på Skallerupvej. Der er boliger til alle, studerende, enlige og familier med børn. Der er boliger i flere størrelser, nogle i ét plan andre i to plan og med tagterrasse. Afhængigt af den valgte boligtype hører der en flisebelagt terrasse eller lukket altan/terrasse med til hvert enkelt lejemål.
Hortensiaparken har grønne fællesarealer med god plads til aktiviteter for børn og voksne.

Til afdelingen hører et stort og veldisponeret fælleshus, som kan anvendes til fællesaktiviteter for afdelingens beboere eller udlejes til private arrangementer.

Det er tilladt at holde 2 husdyr.

Hortensiaparken har sine egne viceværter, som er klar til at hjælpe dig, hvis der opstår problemer i boligen. Du skal bare ringe!

Området har en god infrastruktur med velanlagte stisystemer som binder bydelen sammen. Aalborg Øst har desuden en velfungerende kollektiv trafik som gør det nemt at komme både ud og hjem med
bus.

Handlemuligheder findes indenfor kort afstand, ligesom sport - og fritidstilbud.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 38 12 14 71. Vi sidder ved telefonen, og er klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål vedrørende din nye bolig.


Denne afdeling har opskrivning til venteliste via www.boinord.dk Det betyder, at du skal stå på venteliste i BOINORD, hvis du ønsker at bo i en af Lejerbos afdelinger i Aalborg eller omegn.
Det betyder også, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Lejerbo, Aalborg Udlejning, Pieren 40, 9000 Aalborg
Aalborgudlejning.@lejerbo.dk


Ventetid
Der er fortrinsret ved skilsmisse, dog ikke i samme afd.

Boliginfo

Adresser

Skallerupvej 20 - 284,
9220 Aalborg Øst

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

129

Energimærke

C

Andet

Altan: Ja
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-5

Størrelser

58-118 m2

Husleje

4283-8672 kr.

Indskud

13572-27612 kr

Ventetid

0-6 mdr.

Der er fortrinsret ved skilsmisse, dog ikke i samme afd.

Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.

2 husdyr er tilladt. Hund og/eller kat.

Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Lignende boliger

Fr. Nansensvej

Fr. Nansensvej 3 - 25 m. fl.

9210 Aalborg SØ

Værelser

1-4

Areal i m2

33-93

Husleje i kr.

2171-6601

Ventetid

1-3 år.

Vestbyen

Dannebrogsgade 18, 34 m. fl.

9000 Aalborg

Værelser

1-3

Areal i m2

42-84

Husleje i kr.

4348-8111

Ventetid

0 mdr.

Brodersenvænget, Vadum

Brodersenvænget 5 - 47, 6 - 54

9430 Vadum

Værelser

2-3

Areal i m2

67-79

Husleje i kr.

5965-7058

Ventetid

0 mdr.-5 år.