Mmmm..... cookies...

Afdeling

Grønneparken
166-0

Lejlighederne i Engvang/Agervang er opført i 1970, dog er 5. salen bygget på i 1990. Etagebyggeriet er beliggende i et flot og hyggeligt grønt område med en dejlig sø. Afdelingen består af 280 lejligheder i 5 etager med elevator. I hver bolig er der tilhørerende altan, dog med undtagelse af de 1 værelses lejemål og boligerne på 5. sal. Der er nyt/nyere køkken med komfur i næsten alle boligerne - på 5. sal er der dog kun komfur.

Afdelingen er beliggende tæt på skole, børnehave/vuggestue og offentlig transport. Det grønne område kaldet "fælleden" og "Andelsbyen Nyvang" kan nås med en frisk spadseretur på en halv times tid.

Med samme afstand kan fjordbyen Holbæks centrum med specialbutikker og flere dagligvarebutikker nås. I den charmerende midte af den populære by er der desuden rig mulighed for kulturelle udfoldelser i byens bibliotek, biograf, teater og museum. Er man på udkig efter et godt sted at spise, byder Holbæk på mange forskellige restauranter, ligesom der i og omkring Holbæk er mange spændende seværdigheder.

Indenfor en radius af et par kilometer fra afdelingen findes der dog også lokale supermarkeder og caféer. I forbindelse med afdelingen byder det store fælleshus også på spisemuligheder. Det populære fælleshus bliver flittigt brugt til mange aktiviteter og afdelingen byder desuden på faciliteter som vaskeri og diverse klubber. Der er kælderrum til alle husstande og der er indlagt fibernet i alle lejligheder. Endvidere er der mulighed for at leje carport eller garage.

Aconto vand og varme opkræves sammen med huslejen. El afregnes direkte til valgfrit elselskab.

Det er tilladt at holde almindelige husdyr i afdelingen.

Boliginfo

Adresser

Agervang 2 - 24,
4300 Holbæk

Engvang 1 - 23,
4300 Holbæk

Boligtype

Antal boliger

0

Energimærke

Andet

Altan: Ja
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

Størrelser

m2

Husleje

kr.

Indskud

kr

Ventetid


Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Betaling for eventuel leje af underlejemål (garage, carport, kælderrum m.v.) opkræves sammen med huslejen. Betaling for underlejemål er pligtig pengeydelse i lejeforholdet vedrørende boligen.

Det er tilladt at holde almindelige husdyr (kæledyr). Særlige vilkår for andre husdyrhold fremgår af afdelingens husorden.

Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen.

Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Ved bytte og fremleje gælder samme regler som ved almindelig udlejning. Fremlejer og byttetager, skal godkendes på samme kriterier, såsom fremsendelse- og godkendelse af straffeattest, samt godkendelse af indtægtsforhold i Holbæk Kommune.

VIGTIGT: Lejerbo sender oplysninger til Holbæk Kommune, da alle skal godkendes af kommunen. Boligsøgende, som ikke allerede har en bolig i afdelingen skal opfylde kriterierne i almenboliglovens §51C for at komme i betragtning til en bolig i afdelingen. Det betyder, at du ikke kan komme i betragtning til en bolig i afdelingen, hvis du, og din eventuelle ægtefælle modtager integrationsydelse, uddannelseshjælp eller kontanthjælp efter lov om aktiv socialpolitik. Med ægtefælle sidestilles andre personer som i min. 2 år har været samlevende med den boligsøgende. Hvis blot enten du, eller din ægtefælle, ikke modtager en af de nævnte ydelser, kan I godt komme i betragtning til en bolig i afdelingen Kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune kan i helt særlige tilfælde dispensere fra ovenstående. Dispensationsmulighederne er be- skrevet i bekendtgørelsen om udlejning af almene boliger §37, stk. 2. Desuden gør vi opmærksom på, at du som boligsøgende i denne afdeling, forud for indgåelse af en lejekontrakt skal fremlægge en straffeattest for dig selv og medlemmer af din husstand. Indeholder en straffeattest kriminalitet, der vurderes at have betydning for tryghed i boligområdet, kan Lejerbo afvise udlejningen. Reglen fremgår af bekendtgørelse om udlejning af almene boliger §29. Ved bytte og fremleje gælder samme regler som ved almindelig udlejning. Fremlejer og byttetager, skal godkendes på samme kriterier, såsom fremsendelse - og godkendelse af straffeattest, samt godkendelse af indtægtsforhold i Holbæk Kommune.