Mmmm..... cookies...

Afdeling

Tingparken
453-5

Dejlige rækkehuse i rolige omgivelser.

Boligerne er beliggende i henholdsvis Nørager og Ørsted. Boligerne i Ørsted ligger centralt med ca. 300 m til centrum og der er gode handelsmuligheder og tæt til skole og børnehave.

Boligerne i Nørager ligger for enden af et hyggeligt parcelhuskvarter med ca. 100 m til købmand, børnehave og offentlige transportmidler.

Boligerne er tæt/lav byggeri, som er opført i 1999. Til hver bolig er der have med flisebelagt terrasse. Der er komfur, emhætte, køleskab samt faste skabe. Der er forberedt til installering af vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset (tilladelse skal søges hos regionskontoret).

I Nørager leveres fjernvarme med individuel aflæsning af forbrug. I Ørsted betales fjernvarmeforbruget direkte til Ørsted Varmeværk.

Boliginfo

Adresser

Kløvervangen 7 A-B,
8961 Allingåbro

Tingparken 108 - 132,
8950 Ørsted

Boligtype

Antal boliger

0

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

Størrelser

m2

Husleje

kr.

Indskud

kr

Ventetid


Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.

Afdelingen er tilmeldt NORLYS. Lejerbo meddeler besked om ind- og udflytning.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.