Mmmm..... cookies...

Afdeling

Borgergade
459-0

Afdelingen er beliggende smukt på hovedgaden i Ålestrup med let adgang til byens forretninger og skole.

Afdelingen er i 3 etager og opført i 1987. Den består af ældre- og almene boliger. I øjeblikket er det hovedsagelig ældre mennesker, der bor i afdelingen. Der er elevator.

Til hver bolig hører komfur og emhætte. Der er endvidere fransk altan til hver bolig.

De 4 lejligheder i stueetagen udlejes af kommunen.

Der betales a conto-varme og vand til Lejerbo. Der er fællesantenne, som betales direkte til leverandøren.

Boliginfo

Adresser

Borgergade 6 A-Q,
9620 Aalestrup

Boligtype

Antal boliger

0

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Ja
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

Størrelser

m2

Husleje

kr.

Indskud

kr

Ventetid


Tilbage til søgning

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

459-0 (Borgergade): På afdelingsmøde den 27. november 2017 blev det vedtaget, at boligerne i Borgergade sættes til salg som en del af en større helhedsplan i Møldrup. Inden et salg kan ske, skal der opnås tilladelse fra boligministeriet, og en sådan tilladelse kan godt være længe undervejs. Der forventes derfor tidligst et salg i 2019. Ved et evt. salg har køber ikke lovhjemmel til at opsige lejerne, så lejeaftalen fortsætter selvom bygningerne sælges. Er du i tvivl om noget i forbindelse med ovennævnte kan du se på afdelingens hjemmeside er du naturligvis velkommen til at kontakte Lejerbo.

Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.